Svaštara

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: KO SE TREBA SPREMITI ZA RASKID?

Ljubavni horoskop za novembar 2023. godine otkriva za koje znakove će ovo biti emotivno stabilan period, a za koga turbulentan.

Horoskop - shutterstock

OVAN

Skupite hrabrost sa energijom Sunca u Škorpijii uradite stvari koje će poboljšati vaš emotivni život. Iskoristite prijedloge svojih prijatelja nakon intenzivnih razgovora, jer oni neće biti loši. Ovnovi koji nisu u vezi, iskoristićete priliku u pravom trenutku, iako ste nedavno tvrdili da vas to što ste slobodni čini sretnim.

Trenuci provedeni zajedno unijet će dobru volju u vaš život. Posljednjih dana novembra pripremite se za užurbano vrijeme u privatnoj sferi. Primijetit ćete da vaša voljena osoba želi više od vas nego što vi zapravo možete da date. Ne plašite se, sve možete da podnesete, ali će vas sve to malo iscrpiti.

BIK

Početkom novembra pratit će vas pozitivna energija, pa je iskoristite u svim oblastima, a posebno na ljubavnom polju, gde se čak i Bikovima samcima ukazuju divne prilike. Iskoristite hrabrost i samopouzdanje posebno kada je potrebno iskoračiti van definisanih granica. Priča koja vas dugo muči biće završena, inače će rane i neriješena pitanja nastaviti da eskaliraju. U posljednjih nekoliko dana novembra, kada će vas pratiti nestašna energija Sunca u Strijelcu, nemojte komplikovati. Radije se prepustite i sanjate o romantičnim avanturama.

BLIZANCI

Početkom novembra, kada ćete zbog energije Sunca u Škorpiji biti zatvoreni u svom svijetu, samo voljena osoba ili dobar prijatelj, ako ste slobodni, razumijet će vaše nevolje i planove. Ponovo će se desiti nešto što nikako ne razumijete, pa nećete moći da se opustite, čak ni u društvu veoma pozitivnih ljudi. Sredinom mjeseca bit ćete previše sumnjičavi, potražićete pomoć na pogrešnoj strani. Čežnja u posljednjim danima novembra neće ostati bez odgovora. Energijom Sunca u znaku Strijelca spontano ćete izraziti svoje emocije. Dozvolićete sebi da budete razigrani i pomalo nestašni.

RAK

Osjećaj se budi da ljubavna priča u kojoj se nalazite konačno napreduje u smislu pronalaženja dubine pomoću energije Škorpije. Promjene za kojima žudite iznutra sada možete doživjeti bez mnogo truda. Samci Rakovi će sredinom mjeseca sebi priznati da je pred njima još dug put, posebno u stvarima vezanim za duboku ljubav. Osjećaj koji će se protegnuti u drugu polovinu mjeseca bit će neobičan i pun izazova koji će vas razbuditi. Takođe ćete biti puni entuzijazma za događaje koji će se intenzivirati posljednjih dana novembra. Pitaćete se zašto ranije niste preduzeli hrabar korak.

LAV

Vaša senzualna priroda, kada je povezana sa energijom Škorpije, omogućit će vam da osigurate da nijedna informacija iz oblasti emocija ne ostane neprovjerena. Samo treba da odlučite šta želite da promijenite i uskoro ćete imati divnu vezu. Budite oprezni sredinom mjeseca zbog osjetljivosti voljene osobe. Posljednji dio novembra predviđa prijatne događaje i više razumijevanja. Neočekivana prilika za upoznavanje sve će obojiti pozitivnom energijom. Ne brinite o emocijama iz prošlosti, umjesto toga uživajte u sadašnjosti.

DJEVICA

U novembru ste zadovoljni na polju emocija, jer će vas pratiti prijatne okolnosti koje će vas navesti da se bez zadrške otvorite u polju emocija. Odlično ćete se slagati sa nekim ko je istomišljenik i razumije vaš oprez. Poželjet ćete da ubijedite voljenu osobu sredinom mjeseca u nešto što bi trebalo da bude dobro za oboje, ali možda neće odmah poslušati. Zbog toga ćete biti još uvjerljiviji nego inače, što može dovesti do neke vrste sukoba. Posljednjih dana novembra naći ćete se na pragu nečeg izuzetno uzbudljivog na ljubavnom polju.

VAGA

Početkom novembra vaše srce će iskreno zagrijati energija Marsa u znaku Škorpije, što će vam se jako dopasti. Na vama će biti da li ćete preduzeti odlučujući korak ili ćete oklijevati predugo kao i obično. Imat ćete dovoljno optimizma da se nosite sa svime što vam se nađe na putu. U drugom dijelu novembra će vam se činiti da niste sasvim sigurni u svoje postupke, što neće biti pogrešno, jer ćete imati dovoljno vremena za razmišljanje. Slobodno vrojeme ćete posvetiti prijateljima, a ako ste u braku, poželjet ćete da se još više povežete sa voljenom osobom, naravno i na intimnom nivou.

ŠKORPIJA

Bez obzira na sve što će se desiti, početkom novembra, sa energijom Sunca i Marsa u vašem znaku, dobro ćete se zabaviti i uživati u vibracijama strasti na polju ljubavi. Samcima, sklapanje prijateljstava u početku će izgledati kao ogroman gubitak vremena, ali bilo bi mudro da se otvorite, jer možete dobiti više nego što ste očekivali. Mnoge ideje koje su čekale na realizaciju dobit će svoj pravi oblik u posljednjem dijelu novembra, kada se Sunce pojavi u znaku Strijelca. Imat ćete neke neobične ideje koje ćete željeti da realizujete zajedno sa nekim ko je zaista poseban.

STRIJELAC

Pred vama je početak novembra, bogat ljubavlju i strašću, koji budi Mars u znaku Škorpije. Možete očekivati više vođenja ljubavi, toplih riječi i zadovoljstva, a veze će dobiti priliku da se dalje razvijaju u pozitivnom pravcu. Vezani, najbolje ćete se osjećati u pogledu razgovora i izražavanja skrivenih i pikantnih želja. Oni koji ste se nedavno razočarali u polju emocija, pred kraj mjeseca postavljat ćete sebi sve veće zahtjeve, koje neće biti lako ispuniti. Ne pravite previše zida oko sebe, radije se otvorite za nova poznanstva.

JARAC

Početkom novembra neće vam se dopasti kada vas neko upozori da ste nemirnog duha, a vaša odbrana će biti da i dalje imate neke brige i odgovornosti. Ne donosite prebrzo zaključke i pokažite više razumijevanja tamo gdje vas poštuju. Sredinom mjeseca bit će još nekih problema, jer nećete sebi dozvoliti da volite spontano, već ćete u svakoj situaciji tražiti različite pozadine. Zanimljiv položaj planeta pomoći će vam da sredite svoje privatne poslove posljednjih dana novembra, pa pravite živahne planove i budite fleksibilniji. Odgovarat će vam da budete u centru pažnje.

VODOLIJA

Početkom novembra, kada Mars u Škorpiji budi sumnju, oni koji su u vezi uložit će svoju energiju i slobodno vrijeme u druženje sa voljenom osobom i bit će sretni u sigurnom utočištu svog doma. Samci, lekcije iz prošlosti vas vode ka zanimljivijim potezima na ljubavnom polju, tako da je vrijeme za akciju. U drugom dijelu novembra crpit ćete skrivenu snagu i energiju iz harmoničnih ljubavnih odnosa. Napetost će popustiti, dani će vam biti izuzetno naklonjeni, posebno za samce i Vodolije, koji bez oklijevanja mogu da uskoče u novu vezu.

RIBA

Početkom novembra ne zatvarajte oči pred istinom koju budi Sunce u znaku Škorpije, jer tako samo odlažete ono što bi trebalo da riješite. Uz pravu taktiku koja uključuje iskren pristup, bolje ćete se osjećati kada uzmete više slobodnog vremena za sebe i opuštanje. Mnogi će se složiti da je sredinom mjeseca vaša privlačnost jača nego ikada. Naglašeni detalji i sjaj u očima bit će razlog što niko neće moći da vam odoli. Posljednjih dana novembra, kada će Sunce biti u Strijelcu, očekujte ubrzane promjene na emotivnom nivou. Možete saznati šta ste do sada propustili. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh