Svaštara

Jarac, Ovan i Djevica biće miljenici sreće do 5. novembra, preuzmite svoje snove u svoje ruke

Energija ove nedjelje od 30. oktobra do 5. novembra 2023. je zaista odlična! Posebno za druženje sa ljudima koji vam najviše znače i ispunjavaju vaše srce radošću.

Žena - unsplash.com/kalvisuals

Naravno, tri horoskopska znaka – Jarac, Ovan i Djevica – imaju najviše koristi od ovih blagoslova. Ovdje ima nečega i za ostale znakove zodijaka.

Pre svega, Sunce u Škorpiji je glavni astrološki dobrotvor ove nedelje. Sa Marsom u konjunkciji sa Merkurom u Škorpiji koji dodaje težinu energiji, fokus je na proaktivnosti, a ne na kontemplaciji.

Preuzmite svoje snove u svoje ruke, pravite planove, tražite savet od onih koji su uradili nešto slično i još mnogo toga.

Prilike vas čekaju na mestima na koja možda nećete pomisliti da prvo pogledate. Vaš neprijatelj bi vas takođe mogao iznenaditi ako vam da nagoveštaj!

Pošto je energija tako škorpionska, jer smo u sezoni Škorpije, budite sigurni da se krećete precizno, a da pritom držite intuiciju na oprezu. Poluistine mogu postati laž ako preneseni utisak zavara primaoca.

Ako se osećate pozvanim, nađite malo vremena uveče u narednih nekoliko dana da pišete o intuitivnim pogocima koje dobijate od ljudi sa kojima komunicirate.

Mislite li da su ostavili nešto nedorečeno? Ne dozvolite svom logičnom umu da se smeje bilo čemu. Sastavite svoja zapažanja i uskoro ćete početi da primećujete više stvari kako vam se čula izoštravaju.

Sada, hajde da se fokusiramo na tri horoskopska znaka sa najboljim nedeljnim horoskopima od 30. oktobra do 5. novembra 2023. godine.

JARAC

Vaše sposobnosti za manifestaciju i privlačenje su u ovom trenutku na vrhuncu. Ova nedelja neće biti ništa drugačija!

Dakle, ako niste iskoristili ovaj obrt sudbine da oživite svoje najdublje želje, šta čekate? Sveće, poludrago kamenje, pa čak i mali rituali će vam u velikoj meri pomoći u tom pogledu. Samo vodite računa da ovu energiju usmerite u namere koje predstavljaju vaše najviše dobro.

Pošto se retrogradni Jupiter u Biku i Venera u Devici pojavljuju kao vaši astrološki dobročinitelji ove nedelje, od vas se traži da obratite pažnju na male detalje, koje često delegirate svojim podređenima ili prepuštate svojim pretpostavljenima.

Na takvim putevima naći će vas pouke i vredne lekcije. Možda čak shvatite nešto važno što vas vodi do prekretnice u vašem životu – zauvek.

Takođe, imaćete koristi od toga da ove nedelje iznesete svoje mišljenje što jasnije možete. Samo se pobrinite da svojim razgovorima i komunikaciji pristupite sa dozom saosećanja kako biste lakše dočarali svoju poentu.

Pohađanje časova komunikacije može biti dobro i za neke od vas.

OVAN

Ovnovi, energija ove nedelje je za vas jednostavna, slatka i pomalo neproduktivna. To je dobra stvar! Nekima od vas je potrebna ova pauza samo da biste disali i bivali u sadašnjem trenutku.

Što više dozvolite sebi da se opustite i bavite ovom blaženom energijom, to ćete se jače osećati sledeće nedelje.

Neki od vas se možda čak zateknu da se bave starim hobijima i igrama koje vam donose radost u duši. Deljenje iskustva sa prijateljima i porodicom će pozvati više zabave i na vaš način!

Severni čvor u Ovnu je vaš primarni dobrotvor u ovom trenutku. Sekundarni je danas Sunce u konjukciji sa Marsom u Škorpiji.

Ako ste otvoreni za lekcije koje univerzum želi da vam pomogne da naučite, shvatićete zašto Ovan i Škorpija (vatreni i vodeni znak) dele planetarnog vladara – Marsa.

To je zato što napredovanje u životu nije uvek uklanjanje prepreka na putu. Ponekad je bolje sačuvati resurse i krenuti linijom manjeg otpora, čak i ako i ti putevi imaju nekoliko prepreka.

Ako se osećate pozvanim, meditirajte na ovu poruku ove nedelje (ili vodite dnevnik o njoj) kako biste omogućili vašoj podsvesti da doda svoje iskustvo. Vaša duša je mudrija nego što mislite.

DJEVICA

Djevica, kosmičke sile su ove nedelje čvrsto na vašoj strani, posebno u pitanjima vezanim za vašu karijeru i finansije. Iskoristite ovaj blagoslov da zaista precizirate šta želite za svoju budućnost i koliko bogatstva želite da akumulirate.

Možda ćete čak pronaći prilike da povećate svoju vrednost ili da budete traženiji u svojoj karijeri.

Pošto se Sunce u Škorpiji nasuprot retrogradnom Jupiteru u Biku ove nedelje pokazuje kao vaš primarni astrološki uticaj, imaćete koristi od uspostavljanja ravnoteže između iskoraka iz zone udobnosti, nogu po nogu i držanja konvencionalnih puteva koji su se dokazali da izdržavaju test vremena.

Venera u Devici može vam pomoći da primenite ovu mudrost i na svoj ljubavni život, posebno ako osećate da je svaka osoba sa kojom ste do sada izlazili kopirani šablon jedne druge.

Ako se osećate pozvanim, istražite svet baštovanstva ili rituale za manifestovanje.Čitanje knjiga na tu temu ili gledanje nekoliko video zapisa takođe vam može dati neku ideju. Ko zna? Možda imate uspavanu sposobnost za koju ne znate.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh