Svaštara

Ako želite da vaš krevet i posteljina imaju svjež miris, isprobajte ovaj trik

Nema ničeg boljeg na kraju napornog radnog dana od uvlačenja u posteljinu svježeg mirisa, a jedna mama je otkrila tajnu kako to možete imati baš svaki dan.

Australka Mila je influencerica koja ovakve snimke često objavljuje i na TikTok-u, a sada je podijelila kako imati mirisan krevet i plahte svaku večer.

Za početak Mila savjetuje da počnete sa skidanjem stare posteljine i usisavanjem madraca. Nakon što je posteljinu ubacila u veš mašinu, pomiješala je sodu bikarbonu s nekoliko kapi eteričnog ulja i posula smjesu po krevetu. prenosi Radiosarajevo

Nekoliko sati kasnije, ponovo je usisala madrac i stavila čistu posteljinu.

Razmislite i da stavite nekoliko kapi eteričnog ulja direktno na posteljinu, što će dodatno osvježiti vaš krevet.

Video je prikupio preko 280.000 lajkova i mnogi su joj zahvalili na inspiraciji.

“Obično to radim i krevet zaista miriše kao san”, napisao je jedan korisnik TikToka, dok oni koji su prvi put isprobali trik kažu da su zaista uživali, prenosi The Sun.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh