Svaštara

Misteriozni, odani i (jaaako!) seksi! Otkrivamo 5 karakternih osobina Škorpiona, ali i kako osvojiti najvatreniji znak Zodijaka

Da su Škorpioni intenzivni, senzualni i uporni, već odavno je jasno. Pripadaju skupini vodenih znakova, što znači da su dosljedni, stabilni, ali i da ih stimuliraju velike emocije.

Žena - Screenshot

Osobe rođene u znaku Škorpiona su strastvene oko stvari koje vole, nisu jednostavni, ali svemu pristupaju s velikom dozom fokusa. Njihova privlačna priroda ne bi vas trebala iznenaditi, a želite li otkloniti sva iznenađenja, u nastavku doznajte 5 karakternih osobina koje su zajedničke većini Škorpiona, ali i koje 3 rečenice im nikada ne smijete uputiti…

Osobe rođene u znaku Škorpiona su borbene, direktne i samouvjerene. Od partnera traže ono što i daju – sve ili ništa, a smatraju se najseksi i najtajanstvenijim od dvanaest zodijačkih znakova.

U čast sezone Škorpiona, koja je započela 23. oktobra i traje do 21. novembra, otkrivamo 5 zanimljivih osobina tipičnih za ovaj horoskopski znak…

1) U stalnoj su borbi

Njihov vladar je Pluton, koji im daje neiscrpnu energiju da nastavljaju sa svime što naume. Ne bježe od rada, dapače, no za određene stvari u životu možda će se morati izboriti malo teže od drugih. Slijede svoje nagone što ih čini neustrašivim i samouvjerenim borcima.

2) Ili su najbolji ili najgori prijatelji

Za Škorpione, odanost je jedna od najvažnijih stvari u životu. Izdaju nikada neće zaboraviti. Ukoliko im dokažete da mogu računati na vas, biti će vrlo zahvalni prijatelji. Čuvaju tajne, a prijatelje biraju pažljivo. Strast upravlja njihovim životom te mogu voljeti i mrziti s jednakom strašću, ali kako rijetko pokazuju osjećaje, teško je znati što misle ili osjećaju. S druge strane, nikada neće zaboraviti kada je netko bio dobar prema njima i višestruko će se odužiti za to.

3) Misteriozni su, privlačni i savršeni partneri

Kao i sve što radi, Škorpion voli strasno, ali njihova ljubav je nestabilna te se lako pretvara od žestoke ljubomore u nježnost. Prevaru ne oprašta, a partneru može skinuti zvijezde s neba a zauzvrat traži vjernost i povjerenje. Imaju visok libido, a seks za Škorpiona je od primarnog značenja u kojem se izmjenjuje užitak sličan rađanju i umiranju.

4) Suptilnost im je jako seksi osobina

Škorpioni baš nikako ne vole da ih se prekida u govoru ili da im se nešto prigovara, posebice ako to radite u javnosti. Ukoliko planirate zavesti Škorpiona, važno je da koristite nenametljiv i suptilan pristup. Ne pokušavajte mu lagati – vrlo su intuitivni i to će ih automatski odbiti.

5) Ambicija je ključna

Ne samo financijski. Ali u smislu vaše karijere ili čak obiteljskog života. Oni traže partnera/partnericu s najboljim obrazovanjem – ali i najboljim stilom. Žele da imate prijatelje, veliki društveni krug i pun život, prenosi coverstyle.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh