Svaštara

PRAVA LJUBAV IPAK POSTOJI: Par iz Hrvatske je u braku 46 godina, otkrili šta je ključno za kvalitetan odnos

Par iz Zagreba je u skladnom braku 46 godina. Odlučili su otkrili šta je ključno za zdrav i kvalitetan odnos te dali savjet mladim ljudima.

Njih dvoje su najprije bili radne kolege, a onda se rodila ljubav.

“Bila je fešta, proslava Titovog rođendana. Onda smo štafetu furali. Poslije smo išli na kavicu i tako je počelo”, rekao je za Index.hr. Dodao je da mu je kod nje sve pasalo. S njom je mogao pričati o sportu i svemu ostalom. Ona se složila s njim.

@index.hr “Da živim sljedeća tri života, ponovno bih takvu izabrao. #brak #veze #relationship #relationshipgoals #love #ljubav #zagreb #fyp #foryou #indexhr ♬ original sound – Index.hr

“Počeli smo izlaziti, jednostavno je krenulo. Za manje od godinu dana: ‘Hoćemo se oženiti?’ – ‘Hoćemo.’ 46 godina”, dodala je.

Naveo je da je ključ dobrog braka pravljenje kompenzacija.

“Uvijek moraš popustiti”, kazao je. Ona je rekla da uvijek morate razgovarati, biti iskreni i poštovati jedno drugo. Mladim ljudima je savjetovala da imaju više strpljenja.

“Manje mobitel, a više razgovor”, dodala je.

“Fantastična je. Da živim sljedeća tri života, ponovno bih takvu izabrao”, rekao je


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh