Svaštara

On je čak 43 godine stariji od nje: ‘Nisam se udala za njega jer je milijarder, volimo se’

Eduardo Francisco Costantini, 76-godišnji argentinski poduzetnik nedavno se vjenčao s 30-godišnjom manekenkom, Elinom Fernandez. Međutim, neki skeptici vjeruju da je ona s njim zbog njegovog novca

Vjenčanje - Ilustracija/z1035.com

Ljubav često može biti teška tema za razgovor, posebno kada su u pitanju društvene norme i bogatstvo. Par s 43 godine razlike vjenčao se unatoč oštrim kritikama i želi dokazati da ljubav pobjeđuje.

Milijarder koji ima neto vrijednost od preko 1,2 milijarde eura oženio je 43 godine mlađu manekenku, a njegovih sedmero djece sumnja u njezine namjere i kritizira njihovu vezu.

Unatoč tome, par sve podsjeća da je ljubav više od novca.

Eduardo Francisco Costantini, 76-godišnji je argentinski poduzetnik koji se nedavno vjenčao s ljupkom 30-godišnjom manekenkom, Elinom Fernandez.

Međutim, postoje neki skeptici koji vjeruju da se Elina možda udaje za njega zbog njegovog bogatstva.

No, usprkos nezadovoljnicima, Eduardo je progovorio o svojoj ljubavi prema novoj nevjesti, a Elina također nije mogla dočekati da pokaže svoju ljubav prema novom suprugu, dok dijeli njihove fotografije s medenog mjeseca, donosi Bright Side.

Zapravo, nazvala ga je ‘ljubavlju svog života’.

Tijekom intervjua za jedan časopis, nakon njihova vjenčanja, Elina objašnjava njihovu ljubav.

– Mnogi nas kritiziraju na društvenim mrežama, a da ne znaju koliko su naši osjećaji čisti. Osim toga, ja imam ‘staru dušu’, a on ima ‘mladu dušu’. Od nas dvoje, Eduardo je onaj koji ima najviše energije i teško je držati korak s njim – priča manekenka.

Eduardo također hvali ljupku suprugu, koja je sasvim slučajno vrhunski argentinski model. Divi se njezinoj energiji, i tome kako ona živi život punim plućima, istovremeno se suočavajući s fizičkim, psihičkim i emocionalnim izazovima.

Uz posao u modi koji je vodi po cijelom svijetu, od Kine do Japana i svugdje između, ona živi svoj san. Elina se godinama bavi modelingom i zarađuje dosta novca. Poduzetnik jasno daje do znanja da je ponosan na postignuća supruge i da je podržava u svim njezinim nastojanjima.

Par se navodno upoznao u Eduardovom muzeju i vjenčao devet mjeseci kasnije na luksuznoj ceremoniji u Alvearu, okružen voljenima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh