Svaštara

4 ZNAKA HOROSKOPA KOJA NE PRISTAJU NA KOMPROMISE U LJUBAVI: U jedno vjeruju i spremni su da čekaju do kraja života

Znaci horoskopa koji veruju u postojanje srodnih duša. Traže je dok je ne pronađu!

Zodijak - Shutterstock

Da li srodne duše zaista postoje? I kojoj grupi vi pripadate? Da li ste među onima koji veruju u postojanje osobe koja je stvorena samo za vas ili onima koji su skeptični?

Za neke je srodna duša zastareo i nerealan koncept ljubavi. Ali za druge je ovaj pojam vrlo realan, do te mere da su u stanju da provedu ceo život u potraži za tom osobom koja je njihova “druga polovina”. Ovde je prste umešala i astrologija!

Postoje znakovi horoskopa koji imaju reputaciju duboko emotivnih, to su najosetljiviji i najromantičniji znaci koji su najviše skloni da veruju u srodne duše. Svaki znak ima drugačiji razlog što veruje ovaj (za većinu zastareo) koncept: dok neki cene stabilnost koju životni partner nudi, drugi žude za “hepiendom” iz bajki i filmova o kojima svi sanjamo.

Rak

Jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova, Rak obožava ljubav i zamišlja da će imati prelepu ljubavnu priču koja će se okončati venčanjem. Budući da je toliko vezan za ideju srodne duše, ovaj znak ima tendenciju da ignoriše upozorenja u vezi, po svaku cenu čekajući “hepiend” iz bajke.

Bik

Znak kojim vlada planeta Venera, romantičan i odan. Ovaj zemljani znak ceni stabilnost više od svega, pa mu je cilj harmoničan odnos sa partnerom koji je pouzdan. Međutim, Bik ima veoma praktičnu i nezavisnu prirodu, što znači da neće stvarati pritisak da nađe partnera ako ne postoji nikakav povoljan znak. Veruje u ideju o srodnoj duši, ali je uveren da će je sresti u pravom trenutku, pa ne forsira sreću.

Ribe

Najveći sanjari zodijaka su u stanju da provedu sate i sate samo razmišljajući o budućem partneru. Njihova bujna mašta tera ih da zamišljaju kako će on izgledati, kako će razmišljati, ali i kako će se slagati s njim. Jedan od najromantičnijih i najosetljivijih znakova, Ribe su privržene ideji o srodnoj duši i brižni su i pažljivi partneri.

Vaga

Znak pod uticajem planete Venere, Vaga je znak posvećen partnerstvu, pa je razumljivo zašto ovaj vazdušni znak veruje u svoju srodnu dušu. Osim toga, Vaga je isključivo u potrazi za partnerom koji će joj pružiti harmoničan i emotivan odnos, što i te kako može da joj pomogne da izgradi vezu na jakim temeljima, piše Lepa&Srećna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh