Svaštara

Stiže mlad Mjesec u Vagi! 4 horoskopska znaka neka se spreme za velike životne promjene

U toku oktobra očekuje nas puno važnih astroloških datuma, a među njima je 14. oktobar kada će biti pomračenje Sunca, ali i mlad Mjesec u znaku Vage.

mladi mjesec - Novi

Ovaj trenutak obično donosi posebnu energiju i uticaj na naše emocije i međuljudske odnose.

Evo nekoliko ključnih karakteristika mladog Mjeseca u Vagi:

Balans i harmonija
Vaga je astrološki znak povezan sa ravnotežom, harmonijom i pravdom. Mlad mesec u Vagi često naglašava potrebu za pronalaženjem balansa u životu i odnosima. To može značiti razmatranje svojih potreba i potreba drugih kako biste stvorili harmonične odnose.

Ljubav i partnerstvo
Vaga je znak koji je posebno povezan sa ljubavlju, partnerstvom i odnosima. Mlad mesec u Vagi može doneti pojačanu želju za ljubavlju i povezivanjem sa drugima. To je dobar trenutak za razmatranje svojih ljubavnih odnosa i kako ih možete unaprediti.

Estetika i lepota
Vaga je takođe povezana sa estetikom i lepotom. Tokom ovog perioda, možete osećati veću inspiraciju da se izrazite kroz umetnost, modu ili estetske aktivnosti. Takođe, možete biti skloni primetiti i ceniti lepotu oko sebe.

Rešavanje konflikata
Vaga je znak koji teži izbegavanju konflikata i traži mirno rešenje za nesuglasice. Mlad mesec u Vagi može vas inspirisati da se posvetite rešavanju konflikata na miran i pravičan način.

Pravda i ravnoteža
Ovo je dobar trenutak da razmislite o pravdi i ravnoteži u svom životu. Možda ćete se osećati motivisano da se zauzmete za pravdu ili da se bavite pitanjima koja se tiču ravnoteže i jednakosti.

Mlad Mesec u Vagi će najviše uticati na Vage, Jarčeve, Rakove i Ovnove.

VAGA
Vreme za donošenje odluka koje mogu da vam promene život. Novi početak na svim životnim poljima.

JARAC
Dolazi do velikih promena na radnom mestu. To mogu da budu i kadrovske promene. Ujedno može da znači i novi početak na radnom mestu.

RAK
Porodične nesuglasice će kulminirati do 14. oktobra, a malo toga će biti rešeno. Probajte da pronađete rešenje iza tog datuma.

OVAN
Promene u partnerskim odnosima. Ukoliko imate poslovnog patnera, odnos će biti na testu. Ako ste u braku, nešto će morati da se menja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh