Svaštara

Morate samo biti na PRAVOM MJESTU U PRAVO VRIJEME! Možda idete na pogrešne ADRESE I DOGAĐAJE, evo gdje ćete sresti SRODNU DUŠU

Astrolozi tvrde da je ovo tačno!

Zodijak - Shutterstock

Kada je u pitanju ljubav, svako ima svoju priču, svoj put i, svakako, posebno mjesto na kojem je upoznao svoju srodnu dušu. Budući da su svi horoskopski znaci karakterno različiti, ne provode svoje slobodno vreme na istim mjestima, piše Srbija Danas.

Evo gdje bi, prema mišljenju astrologa, svaki znak mogao pronaći svoju bolju polovinu.

Ovan

Ovnovi su avanturisti i puni energije. Srodnu dušu bi mogli upoznati tokom sportskih takmičenja, na planinarenju ili na nekom uzbudljivom događaju, poput koncerta.

Bik

Bikovi uživaju u udobnosti i senzualnim užicima. Idealno mesto za pronalazak ljubavi za Bikove bi mogao biti vinski festival, kulturni događaj ili gastronomska radionica.

Blizanci

Blizanci su komunikativni i društveni. Svoju srodnu dušu bi mogli upoznati na književnoj večeri, seminaru ili prilikom nekog putovanja.

Rak

Za osjetljive Rakove porodica i dom su najvažnije stvari. Za njih bi moglo biti ključno upoznavanje novih ljudi preko porodičnih događanja ili prijateljskih okupljanja.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje. Upoznavanje srodne duše moglo bi se dogoditi na mjestima gdje imaju priliku zasijati, poput pozorišnih daski ili stand-up nastupa.

Djevica

Djevice su analitične i često vole pomagati drugima. Svoju bolju polovinu bi mogle upoznati tokom volontiranja u nekoj humanitarnoj akciji ili tokom radionice na kojoj usavršavaju svoje vještine.

Vaga

Vage teže harmoniji i ljubavi. Umjetničke izložbe, muzičke večeri ili čak plesne radionice, mogle bi biti savršena prilika za upoznavanje novih ljudi.

Škorpija

Za Škorpije su ključni dubina i intenzitet. Za njih bi bilo idealno upoznavanje na mjestima gdje se raspravljaju dublje teme, poput psiholoških ili filozofskih seminara.

Strijelac

Strijelci su putnici i oni koji uvijek traže istinu. Upoznavanje srodne duše moglo bi se dogoditi na dalekom putovanju ili na seansama joge i meditacije.

Jarac

Jarčevima su važni odgovornost i postignuće. Konferencije, poslovni sastanci ili čak poslovni kursevi mogli bi biti mjesta gdje će pronaći srodnu dušu.

Vodolija

Vodolije su inovativne i često povezane s humanitarnim radom. Tehnološki sajmovi, ekološki festivali i razni seminari bi mogli biti mesto njihovog susreta sa srodnom dušom.

Ribe

Ribe su sanjari i empatičari. Za njih bi moglo biti idealno upoznavanje na kreativnoj radionici, u galeriji ili čak na plaži dok gledaju zalazak sunca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh