Svaštara

MAJA I ALEKS PONOVO U RATU: Nakon što je Nikolićeva učinila nečuveno, krenule prozivke i uvrede – žestoko

Dvije ljepotice u sukobu.

Maja, Aleksandra i Filip - srbija danas

Svima je poznato da starlete vole da kopiraju jedna drugu. Nekada je to riječ o torbici, nekad o boji kose, a kako svi znamo, nekad je riječ i o preuzmanju tuđeg dečka, piše Srbija Danas.

Sada je u javnosti izašao, kako fan grupe Zadruge ističu, najnoviji model kopiranja među starletama.

Naime, na udaru našla i starleta Aleksandra Nikolić, koju su na društvenim mrežama prozvali da pokušava ponovo da izgleda kao Marinkovićeva. Naime, Aleksandra je donedavno bila plavuša, nekoliko nedjelja je nosila novu boju kose, a onda je preko noći donijela drastičnu odluku. Ona se ofarbala u dosta tamniju braon, te je isfenirala kosu na ravno, što je mnoge na društvenim mrežama podsjetilo na Marinkovićevu.

Odmah su uslijedili komentari na društvenim mrežama, a mnogi smatraju da se i Maja oglasila na Instagramu. Ona je objavila stori sa slikom, na kojoj tekst govori:

– I metla kad se utripuje, misli da je usisivač.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh