Svaštara

Od 15. septembra kreće ljubavno ludilo za ovih 6 znakova, stižu velike promjene

Važan astrološki aspekt desit će se 15. septembra kada će se mlad Mjesec naći u Djevici, a najviše će se osjetiti na polju ljubavi.

Zodijak - shutterstock

Neki znakovi horoskopa će posebno na svojoj koži osjetiti ove promjene, njihove veze će postati čvršće, stabilnije, a oni koji su imali neke nejasnoće u odnosima, razriješit će ih na najbolji mogući način. Takođe, tokom ovog perioda (do 28. septembra) postoji šansa da se riješe važna finansijska pitanja, na primjer, da se postignu dogovori o kupovini stana, selidbi, podjeli imovine… Septembar je inače mjesec kada se dešavaju velike promjene. Ovih 6 znakova Zodijaka očekuju drastične promjene u ljubavi zbog mladog Mjeseca u Djevici 15. septembra!

Djevica

Mladi Mjesec u vašem znaku će vam dati energiju da ljubavni život gradite po svojim pravilima! Donijet ćete važnu odluku kako biste poboljšali odnos a partnerom i uspostavili harmoniju. Jupiter, vladar vašeg sektora ljubavi, kao i vladar polja nekretnina, uticat će na to da riješite važno stambeno pitaje. Moguće je da ćete se useliti u novi stan, razmišljati o renoviranju ili će vam partner predložiti da započnete zajednički život.

Ribe

Mlad Mjesec se javlja u vašem sektoru veza – i da, ovo je zasigurno početak nove ljubavi, poznanstva koje će imati romantičnu budućnost. U ovom periodu ćete nevjerovatno pleniti, suprotni pol neće moći da vam odoli. Takođe je vjerovatno da će partner organizovati neko zajedničko putovanje. Ne samo da će biti romantično, već i skupocijeno i luks! Uživat ćete!

Blizanci

Mlad Mjesec u vašem polju nekretnina uticaće da otpočnete novu fazu u vezi sa mjestom stanovanja. Zajedno sa partnerom ćete doneti odluku da kupite stan ili plac u nekoj drugoj zemlji ili (ako je partner iz inostranstva) da pređete da živite kod njega. Moguće je da ćete ući u vezu sa muškarcem koji ima veze sa psihologijom, medicinom ili je stručnjak za finansije (radi u poreskoj ili osiguravajućoj kući).

Škorpija

Mlad Mjesec u Djevici se javlja u vašem sektoru prijatelja, to znači da 15. septembra možete da započnete aferu sa nekim kolegom, prijateljem ili starim poznanikom. Zanimljivo je da će Pluton biti u sektoru putovanja, što znači pozitivan pomak u postojećim vezama. Nije isključen i romantični bijeg, negdje u okolinu vašeg mjesta stanovanja, a koji će partner organizovati.

Bik

Mlad Mjesec je u vašem ljubavnom sektoru, a Jupiter i Uran u vašoj prvoj kući upriličit će vam jednu strastvenu vezu. Ovaj odnos će najvjerovatnije biti lišen obaveza i konvencija, jer planete stupaju u interakciju u kućama koje su odgovorne za slobodu i ljubav, a koje u ovom slučaju nisu u sukobu.

Jarac

Mlad Mjesec je u vašem sektoru putovanja, a Jupiter i Uran u sektoru ljubavi, što će vašeg partnera učiniti proaktivnim. Najvjerovatnije će vam ponuditi da počnete da živite zajedno ili da zajedno odete na putovanje. Takođe, slobodni bi mogli da upoznaju partnera na nekim kursevima, radionicama, putovanju ili prilikom izrade dokumenata, kao što je na primjer – pasoš, prenosi mondo.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh