Svaštara

MUŽ OSTAVIO ŽENU U PLAMENU: Cijela Srbija bruji o ovom SNIMKU, BRUKA I SRAMOTA (VIDIO)

Nesreće u kuhinji su mnogo češće nego što mislite. Trenutak nepažnje dovoljan je da dobijete opekotine ili posjekotine od oštrog noža. Međutim, ono što se dogodilo jednom bračnom paru zaslužuje da bude u rubrici vjerovali ili ne.

Sudeći po brojnim komentarima, ovaj bračni par je pred razvodom u najkraćem mogućem roku zbog kukavičkog ponašanja njenog supruga. Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se žena kako sprema jelo u tiganju, dok iza nje lebdi njen muž. U jednom trenutku iz tiganja je buknuo plamen do plafona i on je užasnut istrčao napolje, ne obazirući se šta se dogodilo njegovoj supruzi.

Prestravljeni muž zgrabio je njihovu ćerku koja se igrala na vratima kuhinje i pobjegao a da se nije ni okrenuo da vidi svoju ženu. Zbunjena, žena je pokrila tiganj i plamen je nestao dok je zurila u leđa svog muža dok je nastavio da bježi.

U jednom trenutku je skinula papuče i prijeteći krenula za mužem. Epilog je nepoznat jer se snimak tu završava, ali sudeći po njenom bijesu, muž se sigurno nije dobro zabavljao kada ga je ljutita supruga sustigla.

Odgovarajući na ovu objavu , mnogi su primijetili da u svom kukavnom djelu i bježanju od plamena muškarac nije stao da vidi šta se sa ženom dogodilo, već je pobjegao sa kćerkom u naručju i zatvorio staklena vrata kuhinje sa žena koja je ostala unutra.

Video je u rekordnom roku dobio 105.000 lajkova, a komentari su se stalno nizali.

– Čovjek štiti dijete, a ona se naljutila, svašta.

– Da, muškarac štiti dijete, ali je ženu zaključao u sobu sa vatrom.

– Više bi me nerviralo da mi je zalupio vrata pred licem.

– Ako bolje pogledate, on je zapravo ostavio vrata odškrinuta, ovo je čisti instinkt preživljavanja.

– Ovaj video je završio prerano, želimo da vidimo šta žena radi sa papučom!

– I mene je sramota zbog ponašanja ovog čovjeka.

– Čak i ako se radi o nepoznatoj osobi, treba je zaštititi, a ne rođenu ženu. Zaista ne razumijem kukavičluk ovog čovjeka čak i ako je sve to uradio instinktivno.

– Klasični egoista.

– Razvod ide uz papuču! – bili su samo neki od komentara na ovu objavu..


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh