Svaštara

Mlad Mjesec u Djevici stiže 14. septembra: Vrijeme da se Rakovi dobro zamisle, Djevica pred životnom transformacijom

Mlad Mjesec u Djevici je pred našim vratima.

Mlad mjesec - Pikabu.ru

Skoro svakog mjeseca, mjesec dobija novi početak, praznu listu, ponovno rođenje, kada postane mlad mesec. Ova lunacija se dešava kada se Mjesec kreće zajedno sa Suncem tako da se čini nevidljivim sa Zemlje.

U astrologiji, mlad mjesec je preteča promjene koja nudi trenutak da se nove ideje i mogućnosti ispolje. A u smislu samousavršavanja, mlad mjesec u Djevici je jedna od najmoćnijih lunarnih prilika koje moramo iskoristimo za ostvarenje svojih planova.

Ovan

S jedne strane, mlad mjesec u Djevici vas gura da reorganizujete svoje prioritete i unesete red u svoj prostor. S druge strane, traži od vas da preuzmete odgovornost za svoje opšte zdravlje i dobrobit. Odličan je trenutak za stvaranje granica.

Bik

Mladi Mjesec Djevici daje energiju u kreativnom i romantičnom sektoru. Usredsredite se na uključivanje nekih svojih umetničkih poriva u svoje rituale njege o sebi. Zapamtite da vas prošlost ne definiše. Šta god da je dobro za vašu dušu, nastavite da ga njegujete. Vaše nove kreativne rutine će podstaći vaše strasti i inspirisati vaše sljedeće putovanje.

Blizanci

Trenutno je mirno vrijeme za vas i stvari mogu čak izgledati veoma relaksirajuće. To je zato što se mjesec seli u vašu četvrtu kuću porodice i doma, što vas podstiče da razmislite o tome šta vam je potrebno da biste se osjećali sigurno i bezbjedno.

Rak

U ovom periodu Rakovi treba dva puta da razmisle prije nego što povuku važne poteze. Još uvijek postoji uticaj retrogradnog Merkura, tako da je sada važnije nego ikada da razmišljate logično i izbjegavate da budete preterano kritični prema drugima.

Lav

Mlad Mjesec vas tjera da se pozabavite svojim navikama trošenja novca, ali vas takođe podsjeća na vaše samopoštovanje. Osvrnite se na svoj budžet i uspostavite finansijske granice — to raskošno podno ogledalo koje ste videli na TikToku može da sačeka. Budite zahvalni i na tome što imate, jer imate sasvim dovoljno, piše Naj Žena.

Djevica

Ova lunacija je super transformativna za Djevice. Sada je vrijeme da sve planove, otkrića, osjećanja i nade sprovedete u djelo. Ipak, pazite, loše navike vas mogu sputati. Obratite pažnju na ono čime ste opsjednuti i o čemu previše razmišljate, i „umjesto toga, zapamtite da stvari treba da budu što jednostavnije.

Vaga

Vage prave korak unazad kako bi shvatile da je sasvim ok biti solo. Moćan je trenutak da usporite i pokušate da razumijete svoje misli i emocije iz praktičnog objektiva i cijenite korake koje ste napravili. Sada je savršen trenutak da razvijate svoj unutrašnji mir.

Škorpija

Mladi mjesec Djevice vas podsjeća da je u redu da se oslonite na druge za podršku. Možda ćete primijetiti da se vaša grupa prijatelja širi ili da se pojavite pred vašim najmilijima na potpuno nov način. Oni će vam u narednom periodu biti najveća podrška.

Strijelac

Mlad Mjesec jDevice može biti primamljiv da rizikujete sve i potpuno promijenite karijeru. Ipak, treba da budete strpljivi, jer je to proces koji traje. Ključ za postizanje uspjeha je u uporonosti. Pustite da stvari idu laganim tempom i sve će biti kako ste zamislili.

Jarac

Zemljani znak Djevica vas inspiriše da istražujete izvan vaše zone udobnosti, podstičući vas da promijenite svoju perspektivu o vrednostima ili identitetima koji vam mogu biti dragi. Bilo da usvajate nove filozofije ili istražujete nešto novo, ovaj mlad mjesec vam pomaže da proširite svoje vidike. Vaša vrijednost počinje od vas i vaše suštine, a sva vaša priznanja su specijalne nagrade.

Vodolija

Radikalne promjene su u toku, ali najveća lekcija koju ćete naučiti je kako da uravnotežite svoje zalaganje za druge u odnosu na samozastupanje. U redu je biti sebičan, posebno kada je u pitanju briga o sebi i poboljšanje. Ova lunacija podsjeća da morate da radite na sebi.

Ribe

Vaše veze su trenutno u centru pažnje. Sada ćete imati priliku da odvojite svoju vezu od romantizacije. Ovo je dobar trenutak da srušite zidove i pomirite se sa onim što je stvarno. Tokom ove zemaljske lune, naučite da liječite svoje srce i stvarate sopstvenu radost u domenu vaših odnosa i šire. Duhovno blaženstvo i vođstvo će uskoro ući u vaš život — a samo to je vredno svih vaših prošlih gubitaka, piše Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh