Svaštara

Kad je vrijeme za prvi intimni odnos u novoj vezi

Da se ne biste pokajali i učinili nepopravljivu štetu, postoje određene stvari koje morate uraditi prije seksualnih odnosa sa novim partnerom.

Ljubav - Pult24.info

Ako ste zaljubljeni i osjećate leptiriće u stomaku, nije čudno ako biste voljeli što pre da razmijenite nježnosti, ali nemojte. Sačekajte barem do petog susreta prije nego što se prepustite seksualnim odnosima sa novim partnerom, naravno ukoliko i vi niste zainteresovani samo za seks. A evo i zašto…

Prema poslednjem sprovedenom istraživanju portala za onlajn upoznavanje, Singles247.com, ženi je potrebno najmanje četiri susreta sa novim muškarcem da bi proučila da li je taj muškarac dobar “materijal za vezu”.

U istraživanju je učestvovalo 2000 žena, a rezultati su pokazali da će prije odlaska u krevet s novim muškarcem žena očekivati najmanje 12 razmijenjenih SMS poruka, pet podužih telefonskih razgovora i barem jedan buket cvijeća, prenosi Ženski magazin.

Prije nježnih dodira ispod pokrivača par bi trebao da odgleda barem tri filma zajedno, razmijeni sedam strastvenih poljubaca, kao i makar četiri zajednička obroka.

Na taj način, uspjećete da otkrijete da li ima znakova koji pokazuju da je nestrpljiv kada je seks u pitanju i da li je to zapravo jedino što on od te veze želi.

A ako muškarac tokom zajedničkog izlaska odmjerava neku drugu ženu, veza će gotovo odmah doživeti svoj kraj – pokazalo je istraživanje. prenose nezavisne


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh