Svaštara

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ! Uz 6 planeta, astrolog otkrila kako da POSTIGNETE NAJBOLJE REZULTATE

Od prije dva dana ponovo smo pod uticajem retrogradnog Merkura! Sve do 15. septembra ova planeta kretaće se unatrag kroz znak Djevice.

Na koji znak će ovaj avgustovsko-septembarski Merkur imati najači uticaj ?

O ovoj temi danas govorila je Ana Rakić, astrolog sa voditeljima emisije “Puls Srbije”.

Na samom početku naglasila je da nije samo Merkur retrogradan.

– Priklonik sam škole Astrologije i retrogradnih planeta. U vreme kada je Merkur retrogradan, ako imam plan daću najbolje rezultate, znači ne mora da bude negativan, nego zavisi kako je podešen u natalnoj karti – rekla je Rakić.

Ana je istakla važnost razumijevanja retrogradnih pojava na nebu, pozivajući nas da pažljivo razmotrimo njihovu simboliku.

– Uz Merkura koji je krenuo retrogradno u Djevici, tu su već retrogradne, naravno, Venera, Saturn, Neptun, Pluton, a od 29. augusta kreće Uran. Tako da je šest planeta retrogradno – objasnila je Ana Rakić.

Ana Rakić je naglasila važnost povezivanja retrogradnih planeta s natalnim horoskopom pojedinca.

– Na kraju krajeva, sada se razilazimo u nekim tumačenjima. Morate sve povezati s natalnim horoskopom. Jer postoje osobe koje imaju retrogradne planete u svom natalnom horoskopu. Na primjer, ja imam retrogradnog Merkura – istakla je Ana.

– I u vremenu kada je Merkur retrogradan, to su zaista osnovna pravila. Ako imam informaciju i ako već imam neki plan, mogu postići najbolje rezultate. Upravo u tom periodu… Ne mora nužno značiti da će vam smetati retrogradne planete. Sve zavisi od toga kako je ta planeta pozicionirana u vašem natalnom horoskopu – istakla je. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh