Svaštara

Septembar će biti mjesec sreće za osobe rođene u ova 2 znaka horoskopa , čeka ih obilje i prosperitet

Ova dva znaka horoskopa uživat će u svakom danu devetog mjeseca u godini.

Sreća - Instagram/top_classy_girls

Djevica

Djevica je zvijezda septembra. Nakon napornijeg tempa u avgustu i perioda zabrinutosti, Djevice će se konačno osjetiti rasterećeno i opušteno. Kako je ovo i njihov period, posebno će biti naglašena njihova energija. Ako su u proteklom periodu osjetile zastoj energije u poslovnom svijetu, u septembru će se sve promijeniti. Biće prepune elana i hrabro će koračati ka novim izazovima, piše Naj Žena.

Vodolija

Vodolija će konačno osjetiti mir. Vodolije znaju dobro da ovo nije bila njihova godina i da su iza sebe ostavile mnogo dramatičnih trenutaka. Ovo je period kada će zablistati, ali ono što je najvažnije, posle dužeg perioda će Vodolije osjetiti unutrašnji mir. Kako im se mijenja pogled na svet i ulaze u mirnije razdoblje, tako će se za njih otvarati niz novih mogućnosti. Vrijeme je da razmislite o novim opcijama i poduhvatima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh