Svaštara

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti pare do 19. avgusta

Retrogradni uticaj planeta usporava sve pregovore, ali i finansijske transakcije. Zbog toga su astrolozi saglasni da treba biti oprezan sa ulaganjima.

Igramo još jedan zvezdani rulet, a bliži se i retrogradni Merkur, tako da je period vrlo nepovoljan za podizanje kredita ili pozajmljivanje novca.

Pojedinim znakovima će pozicija planeta više odgovarati, pa će uspeti da zarade novac.

Među njima su: Lavovi, Bikovi, Jarčevi i Ribe.

LAV
Mars i Merkur u drugom polju donose vam zaradu, tako da ste u odličnoj poziciji u odnosu na druge znakove zodijaka. Posredstvom Djevice možete da zaradite, ali i da profitirate ako držite neku radnju sa sitnim detaljima. Bilo kakvi zanatski poslovi sada imaju šanse da uspiju.

BIK
Vi ste jedan od znakova koji mogu odlično da zarade tokom 2023. godine. Zbog toga ne bi trebalo da ostanete bez novca. Bilo kakav hobi možete da pretvorite u veliki biznis i profitirate. Ako se bavite ugostiteljstvom, period je odličan.

JARAC
Dobri aspekti Urana omogućavaju vam da spojite lijepo i korisno, pa zaradite na osnovu nečega što vam je dosad bila zanimacija. Ukoliko planirate da otvorite neki objekat, Jupiter i Uran vam donose dobru promociju na mrežama, ali i zaradu.

RIBE
Mars jeste u Devici, pa ste prinuđeni da se borite za novac. Ta borba neće biti uzaludna, samo što ćete morati da insistirate. Mnogo toga zavisi od vaše inicijative i rada u ovom periodu.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Ovan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh