Svaštara

Uredski zavodnici: Ovi znakovi Zodijaka mnogo vole afere na poslu i majstorski ih skrivaju

Ljubavne veze na poslu su zabranjene, ali vrlo česte

Ljubavne veze na poslu su zabranjene, ali vrlo česte. Granica između ličnog i poslovnog života za ove znakove ne predstavlja problem, posebno u situacijama kad kolege provode puno vremena zajedno. Činjenica da uz radno vrijeme i slobodno vrijeme također provode zajedno nekima od njih još je privlačnija.

Nakon što pronađu ljubav na poslu s kojom nerijetko dijele interese, ciljeve i iskustva, pojedinci mogu naknadno odlučiti nastaviti tajnu ljubavnu vezu izvan službenih interakcija. Oni besprijekorno upravljaju potencijalnim sukobima interesa i održavaju profesionalno ponašanje, dok svoje osjećaje drže u tajnosti, piše PinkVilla.
Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj svestranosti i komunikacijskim vještinama. Mogu biti šarmantni i otvoreni, što ih čini vrlo popularnima na radnom mjestu. Izlasci s kolegicom s posla za njih mogu voditi do intimne veze. Nikada ne vjeruju da bi tajnost odnosa na radnom mjestu mogla postati stresna ili imati negativne posljedice jer imaju čista srca. Kada su Blizanci u romantičnoj vezi s kolegom, mogli bi učinkovitije sarađivati na projektima i raditi kao kohezivniji tim. To može rezultirati povećanom produktivnošću i učinkovitošću u uredu.
Strijelac

Strijelci su društvena bića koja se ističu u stvaranju harmonije i izgradnji veza s drugima. Imaju smisao za suptilno izražavanje interesa i mogu koristiti svoje diplomatske vještine i u ljubavnim odnosima. Ako se zaljube u kolegu s posla, u početku mogu pažljivo promatrati i analizirati situaciju prije nego što poduzmu bilo kakve poteze. prenosi Avaz

Za njih izlazak s kolegom s posla ne predstavlja tabu. Zapravo, oni pronalaze mnogo dobrih strana u flertu s nekim s posla. To je zato što Strijelci misle da veza s nekim koga viđaju svaki dan može poboljšati komunikacijske vještine dok zajedno vode rasprave vezane uz posao i osobne stvari. Svjesni su da odnosi na poslu mogu privući nepotrebnu pažnju i ogovaranje kolega. Međutim, oni nikada ne dopuštaju da ti scenariji stvore neugodnu ili neprijateljsku radnu atmosferu zbog svoje tajnovitosti. Ovaj vatreni znak voli tajanstvenost kako bi u granicama ureda mogao voditi i romansu.
Škorpion

Za Škorpione se često kaže da su intenzivni i strastveni. No, istina je da su oni istovremeno strpljivi i strateški orijentirani pojedinci koji bi mogli imati proračunat pristup kad je riječ o uredskoj romansi. Kad se namjere na nekoga, mogu biti vrlo odlučni i mogu upotrijebiti svoju intuitivnu prirodu kako bi procijenili najbolji pristup.

Sumnjaju da mnoge organizacije imaju politiku vezanu uz odnose na radnom mjestu, a u nekim slučajevima uredska romansa može biti u potpunosti zabranjena. Stoga znaju da je prije početka uredske romanse ključno procijeniti potencijalne rizike i pozitivne strane te razmotriti politiku i kulturu kompanije. Škorpioni insistiraju na otvorenoj komunikaciji s partnerom kako bi oboje jasno razumjeli međusobna očekivanja i granice. Čak i ako se odluče na tajnu vezu, uvijek im je prioritet profesionalizam i diskrecija na poslu.
Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj romantičnoj i saosjećajnoj prirodi. Saosjećajno slušaju druge i mogu prepoznati suptilne znakove sagovornika. Ljubavni odnos s kolegom, ako se pita Vodolija, može dovesti do sretnijeg radnog okruženja. Viđenje partnera tokom dana i dijeljenje slatkih trenutaka tokom pauze za ručak može poboljšati njegovo raspoloženje i opće zadovoljstvo poslom.

Rad u istom okruženju često znači da dijele slične interese, ciljeve i izazove sa svojom simpatijom. Zajednička tačka može ojačati vezu između njih i njihovih kolega, olakšavajući međusobno razumijevanje i podršku. Skloni su držati svoje afere u tajnosti jer žele nastaviti romansu bez obzira na to šta njihovi nadređeni misle. U konačnici, Vodolija vjeruje da radno mjesto može biti stresno, a imati ljubavnika ondje može pružiti emocionalnu podršku i izvor utjehe tokom izazovnih trenutaka, piše 24.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh