Svaštara

UZEO JE MOTORNU TESTERU PA PRESJEKAO DRVO: Čim je sjecnuo JEDAN DIO krenule se IZLAZE KAO LUDE

Jedan čovjek, maskiran u zaštitino odjelo ušao je u dvorište, a potom prišao istrunulom drvetu koje je bilo oboreno i položeno pored ograde.

Pčelinjak u drvetu, Foto: Printscreen/Tik Tok/mr.mrs.beerescue

Jedno dvorište oblijepljeno je trakom zabrane prilaska, a pored je i znak na kome piše “pčele”.

Naime, na snimku koji se pojavio na društvenoj mreži u martu mjesecu ove godine na TikTok-u vidi se pravo opsadno stanje u dvorištu, zbog pojave ovih sićušnih insekata.

Jedan čovjek, maskiran u zaštitno odjelo ušao je u dvorište, a potom prišao istrunulom drvetu koje je bilo oboreno i položeno pored ograde.

Motornom testerom je počeo da sječe drvo, a onda je iz njega počeo da izlazi ogroman roj pčela!

Dok je on to radio, na hiljade i hiljade ovih letećih insekata je bukvalno uzurpiralo cijeli prostor, piše Espreso.

@mr.mrs.beerescue ants on a log? more like bees IN a log ???? #beetok #bees #bugs #savethebees #animals #wildlife #nature #trees ♬ Cool Kids (our sped up version) – Echosmith

Naime, u tom drvetu je pronađeno nekoliko velikih pčelinjaka.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh