Svaštara

Kod RIBA sve PUCA od EMOCIJA, Škorpije da se SPREME za TRZAVICE – Ljubavni horoskop za AVGUST, evo šta možete da očekujete

Neki će uživati u ljetu, a neki će riješavati probleme iz prošlosti!

Horoskop - shutterstock

Ljubavni horoskop za avgust 2023. godine!

OVAN

Vaš ljubavni život će se poboljšati tokom ovog perioda ako otvorenije razgovarate sa svojim partnerom. Komunikacija će biti ključna za jačanje vaše veze. Slušajte svog partnera i izrazite svoje potrebe, uvjerenja i strahove. Ostanite otvoreni za diskusiju i spremni da promijenite svoj stav.

Ako ste slobodni, možda će vam biti teško da izrazite snažna osjećanja prema osobi koja vam se doapada. Važno je da budete svjesni svojih osjećanja i da svoje unutrašnje sukobe ne prenosite na druge.

BIK

U ljubavi ćete doživjeti uspone i padove. Možda će se pojaviti osoba sa kojom ćete osjetiti jaku povezanost, ali pazite da zaštitite svoje srce od mogućih razočaranja.

Važno je da budete svesni kojihobrazaca i ograničenja kojih treba da se oslobodite, da biste razvili zdrave i stabilne veze. Budite otvoreni za promene i spremni da se suočite sa izazovima koje ljubav donosi.

BLIZANCI

Partnerski odnosi će zahtjevati više truda i traganja za ravnotežom tokom ovog perioda. Važno je suočiti se sa sukobima i neprijatnostima i održavati mirnu i iskrenu komunikaciju.

Samci će imati priliku da upoznaju osobu koja će im djelovati kao lijek za dušu, živce i srce. Budite opušteni, otvoreni za nove veze i odvojite.

RAK

Vaš ljubavni život će doživeti neočekivane promjene. Neke veze se mogu završiti, dok će druge dobiti novu snagu. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će doneti preokret u vašem životu.

Važno je da se otvorite ka novim iskustvima koja će vam pomoći da rastete i bolje upoznate sebe.

LAV

Prošla ljubav može se vratiti u vaš život i iznenaditi vas svojom snagom. Možda ćete osjetiti ponovnu vezu sa emocijama za koje ste verovali da su prevaziđene.

Ovo je prilika da ponovo zapalite ljubavni plamen, ali budite hrabri i spremni da izađete iz svoje zone komfora. Ljubav nije uvek ono što očekujete, zato budite otvoreni za nove mogućnosti.

DJEVICA

Vaš ljubavni život biće dinamičan i pun pozitivnih događaja. Međutim, možda ćete se suočiti sa distancom u svojim odnosima. Fizička ili emocionalna distanca može biti test za vaše odnose.

Važno je da budete svjesni koliko ste spremni da uložite u održavanje i uspostavljanje novih veza.

VAGA

Vaše emocije će postati prioritet tokom ovog perioda. Ljubavni odnosi, porodični odnosi i prijateljstva privući će vašu pažnju. Obratite pažnju na one koji obraćaju pažnju na vas jer im je stalo.

Važno je da budete svesni svoje uloge u ovim odnosima i načina na koji dajete i primate ljubav.

ŠKORPIJA

Partnerstva donose izazove povezane sa tradicionalnom podelom uloga. Važno je izbjegavati bijes, ogorčenost i osvetu. Neophodno je održati strpljenje, takt i ojačati sopstvene granice.

Samci se mogu naći u dramatičnim situacijama u kojima moraju da pristanu na modele odnosa koji im možda nisu najprirodniji.

STRIJELAC

U avgustu 2023. ćete se možda suočiti sa iskušenjem koje nikada ranije niste iskusili. Možda će se pojaviti osoba koja vas fascinira i stvara snažnu vezu. Važno je odoljeti ovom iskušenju i ostati veran postojećem partneru.

Budite pažljivi i pažljivi, jer nepromišljeno mešanje u nečiji život može doneti bol i razočarenje.

JARAC

Tokom ovog perioda, suočit ćete se sa svojim dubokim unutrašnjim snagama i izazovima prošlosti. Ispitivanje prošlih veza biće ključno za razumevanje šta vas je sputavalo i ograničavalo.

Imate snagu da se suočite sa ovim izazovima i da ih prevaziđete. Samci Jarčevi imaju priliku za samootkrivanje i upoznavanje osobe koja će im pomoći u ličnom razvoju.

VODOLIJA

Fokusirajte se na iskrenu komunikaciju i takt u odnosima. Važno je da izrazite svoja osjećanja i potrebe i da budete pažljivi prema drugima.

Samci se mogu suočiti sa samorefleksijom koja može dovesti do kritike i grubosti. Obratite pažnju na način na koji utičete na druge i kontrolišete svoje emocije.

RIBA

Vaš ljubavni život biće pun događaja i intenzivnih emocionalnih iskustava. Važno je zadržati širu perspektivu i biti svestan sebe, svojih osjećanja i reakcija.

Budite svjesni potencijalnih sukoba u odnosima i procenite da li su ti odnosi zdravi za vas. Neke Ribe će imati i prilike za samouvide i prepoznavanje ograničavajućih obrazaca, piše Sensa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh