Svaštara

ĐOKOVIĆEVA PRVA LJUBAV: ZNA SE ZAŠTO SU PREKINULI, PRATI JE 2.1 MILIONA LJUDI, NAVODNO ZARAĐUJE 30 HILJADA EURA NA NOĆ

Novak i Jelena Đoković uživaju u svom odmoru na Jadranu. Najprije su posjetili Crnu Goru, a potom su prešli državnu granicu i stiglu u Dubrovnik.

Njih su dvoje u braku od 2014. godine, a malo ko zna ko je bila prva ljubav slavnog srbijanskog tenisera.

Lidija Popović, umjetničkog imena ‘Lady Lee’ navodno je kratko bila u vezi s njim, razlog prekida bile su Novakove sportske obaveze, a lijepa crnka se pronašla u muzici.

Sada je Lidija poznato ime na DJ sceni, a na Instagramu je prati više od 2,1 miliona ljudi. Od samo jednog nastupa atraktivna Lidija zaradi i po 30 hiljada eura, putuje svijetom, svira na brojnim festivalima i privatnim zabavama, a druži se i sa svjetskim facama.

Jednom je prilikom komentirala kakav je slavni tenisač.

-Novak je predivan u svakom smislu te riječi. To što smo mi imali ostaje u dalekoj prošlosti, a ja o njemu imam samo riječi hvale. Nama su se putevi razišli, u tome nema ništa loše, a danas se ne čujemo. Svako ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado sjetim tog perioda, volim pamtiti lijepe stvari-izjavila je za Republiku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh