Svaštara

Horoskopski znakovi koji najviše lažno predstavljaju sebe na Instagramu

Mnogi od nas su krivi za stvaranje blistave slike na društvenim mrežama, dok je stvarnost potpuno drugačija

Žena - unsplash.com/kalvisuals

Horoskopski znakovi imaju svoju tamnu stranu. Mnogi od nas su krivi za stvaranje blistave slike na društvenim mrežama, dok je stvarnost potpuno drugačija.

Evo pregleda horoskopskih znakova koji sebe i svoj život najčešće lažno prikazuju na Instagramu.
Ovan

Ovnovi su po prirodi avanturisti. Međutim, na društvenim mrežama svaki njihov izlazak u trgovinu postaje epska avantura.

Prema njihovim Instagram pričama, pola svog života provode na egzotičnim lokacijama i hrane se samo organskim smutijima.

Istina je da većinu vremena provode na kauču gledajući Netflix.
Bik

Bikovi su poznati kao gurmani, ali na društvenim mrežama prelaze sve granice. Prema njihovim objavama, mogli biste pomisliti da nikada ne jedu ništa što nije pripremio šef s pet zvjezdica.

Njihova tajna je u filterima i lijepo posloženim tanjurima, dok se njihova svakodnevna prehrana uglavnom sastoji od tjestenine i konzervirane hrane.
Blizanci

Blizanci su poznati kao društveni leptiri, ali na društvenim mrežama njihov društveni život doseže nove visine. Fotografije s glamuroznih zabava, VIP događaja i druženje s poznatim osobama su svakodnevica.

Ali ako malo bolje pogledate, shvatit ćete da su te “poznate osobe” zapravo voštane figure iz Muzeja “Madame Tussauds”.
Rak

Rakovi su poznati po tome što vole udobnost svog doma. Na društvenim mrežama svaki njihov kutak izgleda kao iz časopisa za unutrašnji dizajn. Prava istina je da njihov pravi dom izgleda više kao skladište, a fotografije koje objavljuju su vjerojatno snimljene u Ikei.
Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje, a na društvenim mrežama su prave zvijezde. No za razliku od pravih zvijezda, Lavovi ne žive glamurozne živote kakve prikazuju. Većina “luksuznih” stvari koje posjeduju zapravo su posuđene, a ta sjajna rođendanska zabava bila je zapravo samo obična kućna zabava.
Djevica

Djevice su po prirodi perfekcionisti. Na društvenim mrežama svaka njihova fotografija izgleda kao profesionalna snimka. Ali, što se zapravo događa iza scene? Sate provode namještajući svjetlo, brišu svaku fotografiju gdje se vidi i najmanja nesavršenost i provode vječnost birajući pravi filter. Da, to je prava slika života Djevice.

Istražujmo svijet onakav kakav jest, a ne kroz ružičaste filtere Instagrama. prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh