Svaštara

NUMEROLOG OTKRIVA KAKVO LJETO VAS OČEKUJE na osnovu vašeg datuma rođenja: EVO kome finansije cvjetaju, a ko PUCA OD STRASTI

Ljeto koje je uveliko u toku, donosi zanimljiva dešavanja, ističe srpski numerolog Tihomir Jovanović. Akcenat je stavljen na strasti, emocije, poslovne prilike i uzbuđenja generalno, kao i se*sualne odnose.

Brojevi - Blogspot

Da biste videli šta vas čeka tokom ljeta potrebno je da izračunate svoj lični broj. To ćete učiniti sabiranjem svih cifara u svom datumu rođenja.

Na primjer, ako ste rođeni 01.01.1990. sabirate 1+1+1+9+9+0, što daje rezultat 21, dalje je potrebno da taj broj 21 saberete tako da dobijete jednocifren broj, a to izgleda ovako 2+1=3. Vaš lični broj je u ovom slučaju broj 3.

LIČNI BROJ 1
POSAO: Vama se tokom leta ukazuje mogućnost za napredovanje na poslu, dok će neki promeniti posao nabolje. Period kada vam finansija neće manjkati.

LJUBAV: Period stabilizacije u emotivnom životu. Onima koji su u vezama i brakovima lep period, nekima i proširenje porodice. Oni koji su sami mogu uploviti u ozbiljnije odnose.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na ishranu,kao i na hormone.

LIČNI BROJ 2
POSAO: Vama period napetosti i stresa kroz poslovni segment, naročito tokom jula meseca, pa se naoružajte strpljenjem,ne donosite ishitrene odluke. Avgust mesec donosi stabilizaciju, kako kroz odnose sa saradnicima, tako i kroz finansije. Očekujte dobitak.

LJUBAV: Moguće oscilacije kroz odnos sa voljenom osobom, nekima tajne se*s avanture, pa budite obazrivi i promislite o svojom postupcima. One koji su slobodni, neobavezni odnosi pratiće celog leta.

ZDRAVLJE: Moguća nervoza, stres, kao i manji problemi oko pritiska.

LIČNI BROJ 3
POSAO: Period dobitaka i suštinski uvećanje finansija. Nekima napredovanje, nekima dodatni poslovi. Jul mjesec dobar za potpisivanje poslovnih ugovora, kao i za promjene postojećih poslova ako ste nezadovoljni na njima.

LJUBAV: Pojačane strasti i emocije. Zauzeti mogu imati manjih kriza, pa budite smireni. Slobodni uglavnom mogu očekivati flert i neke kratkotrajne avanture.

ZDRAVLJE: Moguća malaksalost, umor, pa i iscrpljenost na momente. Unosite više vitamina i odmarajte koliko možete.

LIČNI BROJ 4
POSAO: Vama period stagniranja kroz posao. Nije povoljno za promene posla naročito u julu. Od avgusta možete poraditi na tome, kada će vam se ukazati primamljive poslovne ponude.

LJUBAV: Uživaćete sa svojim partnerom. Nekima stoji ulazak u paralelne veze, pa vodite računa. Slobodnima se pojavljuje neka zanimljiva osoba sa kojom će uploviti u vezu. Nekima i neželjena trudnoća, pa oprez.

ZDRAVLJE: Uglavnom biće dobro, možete imati loš san, probleme oko buđenja i uopšteno spavanja, ali ništa strašno. Ležite na vreme.

LIČNI BROJ 5
POSAO: Odličan period za promene! Imaćete dosta dobrih ponuda, pa ih iskoristite. Nekima napredovanje kroz finansije. Oni koji čekaju duže vrijeme ugovor za stalno zaposlenje, sada ga mogu dobiti.

LJUBAV: Zauzeti se mogu odlučiti da svoje veze podignu na viši nivo, nekima trudnoća predstoji, dok će slobodni tokom ljetnjeg perioda upoznati svoju srodnu dušu. Uglavnom, povoljan period kako za zauzete, tako i za usamljene.

ZDRAVLJE: Bićete puni energije i vitalnosti. Manji oprez sredinom jula, obratite pažnju na krvni pritisak.

LIČNI BROJ 6

POSAO: Pred vama je period oscilacija na poslovnoj sceni. Nije povoljan period da mijenjate posao. Od avgusta dolazi bolje vrijeme kako za napredovanje, tako i za nove poslovne ponude.

LJUBAV: Period kada samci mogu upoznati svog sudbinskog partnera. Oni koji su u dužim vezama mogu ući u još ozbiljnije vode (vjeridbe, prosidbe, vjenčanja). Dobar period za rad na potomstvu.

ZDRAVLJE: Uglavnom stabilno.

LIČNI BROJ 7
POSAO: Dobar i uspešan period za sve poslovne aktivnosti koje su vezane za inostranstvo. Takođe dobar period za napredovanje na postojećem poslu. Oni koji su bez posla, imaće dobru ponudu koju bi trebalo da prihvate.

LJUBAV: Uglavnom bez većih promena, što se tiče zauzetih. Slobodni mogu uploviti u stabilniju vezu sa osobom koju mogu upoznati na putu, u drugom mestu, državi drugoj j slično.

ZDRAVLJE: Odlično.

LIČNI BROJ 8
POSAO: Pred vama je period pun obaveza, zadataka i uopšteno obimnijeg posla. Naoružajte se strpljenjem, izbjegavajte donošenje brzih odluka. Tokom avgusta dobar i mirniji period kroz poslovni segment.

LJUBAV: Zauzeti mogu upasti u manje krize, nestabilne veze lako mogu pući. Oni koji su sami uglavnom zadrzaće takav status. Tek od sredine avgusta slobodni pripadnici mogu upoznati zanimljivu osobu.

ZDRAVLJE: Moguća kostobolja, reumatizam za stariju populaciju. Mlađi da povedu računa, jer su mogući prelomi, uganuća, iščašenja zglobova.

LIČNI BROJ 9
POSAO: Vama dolazi srećan period za sve vrste dogovora, pregovora i uopšteno potpisivanje dokumentacije. Dosta ćete imati poslovnih ponuda paralelno i honorarno. Manji dobici tokom ljeta.

LJUBAV: Flertovi, strasti i muvanja za mlađe pripadnike. Stariji i oni koji su u dužim vezama uglavnom biće stabilno. Slobodni upravo tokom avgusta mogu očekivati da upoznaju svoju srodnu dušu.

ZDRAVLJE: Moguća nervoza i napetost tokom ljeta, pa izbjegavajte stresne situacije. Oscilacije u raspoloženju. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh