Svaštara

AKO SE OVAJ MUŠKARAC USTREMI NA VAS, VERUJTE NEMATE KUD! Kraljevi flerta u horoskopu, BEZ konkurencije su i uvijek BROJ JEDAN!

Evo koji horoskopski znaci se smatraju kraljevima flerta.

Flert - Ljepotaizdravlje.hr

Nekim muškarcima niko ne može da odoli, toliko postaju šarmantni da se pitate šta to oni “imaju”. Odgovor možda leži u astrologiji. Postoje muškarci kojima je komunikacija u krvi, tačno znaju šta žele i kako to da dobiju, jednostavno nema im ravnih!

3. mjesto
Na počasnom trećem mestu i ne najmanje bitnom, nalaze se Strelci. Muškarci koji su rođeni u ovom znaku veliki su avanturisti, optimistični su, iskreni, ali i impulsivni. Žene uglavnom ne znaju da odgovore na pitanje zašto ih baš oni privlače. Poznati su po velikodušnosti i spremni su da podele sva dobra iskustva.

2. mesto
Na drugom mestu nalaze se Blizanci. Poznato je da su muškarci rođeni u ovom znaku odlični u komuniciranju sa ženama, te ih kako bi se reklo “vrte oko malog prsta”. Uvek su spremni da imaju otvoren i iskren razgovor, što mnogo raduje pripadnice nežnijeg pola. Ljubazni su i zabavni, zato retko koja žena može da im odoli.

1. mesto
I ono što mnoge zanima jeste ko se nalazi na čuvenom prvom mestu, a to su ni manje ni više nego Lavovi. Prepoznatljivi po “kraljevskom držanju” i šarmu, Lavovi oduševe svakoga gde god da se pojave. Imaju neverovatnu energiju, privlačni su i duhoviti. Njihovo veliko samopouzdanje i prirodna harizma čine ih neodoljivima. Ako je Lav odlučio da osvoji jednu ženu, znajte da će uspeti, piše “Mondo”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh