Svaštara

Jarac, Strijelac i Djevica plivat će u problemima na poslu u junu 2023., očekuju ih napeti dani

Poslovni aspekti će biti veoma napeti u toku juna za Jarčeve, Strijelčeve i Djevice.

Stres - Flickr.com

Jarčevi će zbog uticaja Venere i Marsa imati pojačanu kontrolu nad svojim planovima za budućnost ali jun je generalno nestabilan za bilo koju poslovnu saradnju. Najbolje je sačekati septembar za sve velike poslovne priče.

Kada su u pitanju Strijelčevi njihovo Sunce je u nezgodnim aspektima sa partnerskim odnosima u poslovnom smislu, piše Naj Žena.

Bitno je obratiti pažnju na moguće probleme u smislu prevare na poslovnoj strani naročito kada je u pitanju osoba u znaku Ribe ili Blizanci.

Djevice mogu biti veoma komplikovani zbog njihove potrebe da bude sve u najboljem redu. Njihova energija je veoma slaba jer tokom juna nemaju dobre astrološke aspekte i to se negativno odražava na njihovo polje zarade i poslovanja, piše Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh