Svaštara

PSIHOLOZI OTKRILI: Postoje TRIKOVI da navedete nekoga da se ZALJUBI u vas

Većini je dobro poznat osećaj neuzvraćene ljubavi

Zaljubljenost - Arhiva

Da li ste nekada razmišljali o tome da li je moguće “natjerati” nekoga da se zaljubi u vas?

Većini je dobro poznat osećaj neuzvraćene ljubavi, zapravo više zaljubljenosti u nekoga. To je onaj momenat kada pomislimo zašto ne osjećamo isto oboje u istom trenutku. Pa, da li je moguće da se ta osoba u koju ste zaljubljeni zaljubi i u vas?

Klinički psiholog Bobi Vegner kaže da prisustvo privlačnosti, požude i vezanosti može da natjera ljude da se zaljube.

Postoji nekoliko načina na koje možete “pomoći” nekome da se zaljubi u vas.

Postoji kombinacija ponašanja za koja stručnjaci preporučuju da bi pomogla da preokrenete vagu u vašu korist u potrazi za ljubavlju. Autor i stručnjak za ljudsko ponašanje David Liberman poziva se na “zakon oskudice”. Postoji i određena korist od toga da ste s vremena na vrijeme manje dostupni.

Održavanje kontakta očima sa osobom, pokazivanje svoje ranjive strane, izražavanje interesovanja za podržavanje njihovih snova, sve su to neki prijedlozi da sebi potencijalno date šansu za ljubav.

Budite posebno zainteresovani za priče, postavljajte pitanja i pažljivo odgovarajte. Često osmjehivanje i dodirivanje osobe takođe može da ide u vašu korist, ali bez pretjerivanja. prenosi glamblam


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh