Svaštara

Čovjek je osvojio auto na nagradnoj igri, a onda je uslijedilo neugodno iznenađenje: Nećete vjerovati što je na kraju dobio

Noćni klub u Ujedinjenom Kraljevstvu bio je prisiljen ispričati se nakon što je muškarac na kraju osvojio automobil igračku umjesto pravog.

Kada se uključite u natjecanje bilo koje vrste, broj ljudi koji stvarno vjeruju da bi mogli pobijediti vjerojatno je mali. Dakle, kada dobijete vijest da ste zapravo izašli kao pobjednik, osjećaj ushićenja je doista neusporediv – naravno, ako ste osvojili ono za što ste se prijavili na natjecanje.

18-godišnji Noah Edwards zna sve o tome, jer se prijavio na natjecanje za ono što je mislio da je pravi automobil, samo da bi saznao da je to zapravo igračka. Prema pisanju Daily Gazette, Noin otac, Gregory Edwards, iz Colchestera, ljut je na noćni klub ATIK u Colchesteru jer vjeruje da su ‘prevarili’ njegovog sina.

Opako iznenađenje

Natječaj na koji se prijavio mladić rekao je da će klub dati automobil, a Gregory vjeruje da će to biti Mini Cooper, kao što je prikazano na promotivnom posteru. Kako biste imali priliku osvojiti automobil, na plakatu je stajalo da morate kupiti ulaznicu za događaj u noćnom klubu 31. ožujka.

Pobjednik bi potom bio odabran slučajnim odabirom među vlasnicima ulaznica, a navečer bi ga proglasio sam DJ. Noah je bio sretni dobitnik natjecanja, ali rečeno mu je da će dobiti samo autić, unatoč tome što se to ne spominje u promotivnom materijalu za natjecanje.

Prema Daily Gazetteu, ljuti tata je rekao: “Nije bilo nikakvih uvjeta i odredbi na oglasu, nikakve zvjezdice, ničega što bi upućivalo na to da se radi o autiću, nikakvih dodatnih informacija ili bilo čega sličnog.”

Nije im duhovito

“Noah je razgovarao s upraviteljem koji mu je rekao da će dobiti auto od Smythsa, sa slikom žutog i crvenog automobila s pedalama koji djeca koriste. Moj sin ima dodatne potrebe i ne voli uzrujavati ljude pa je jednostavno prihvatio, ali je jako frustriran kao i ja, gotovo da izgleda kao lažno natjecanje.”

Nakon razgovora s upraviteljem, tata sada navodno razmatra tužbu protiv noćnog kluba, prenosi klik.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh