Svaštara

Iznenada preminuo jedan od najpoznatijih kuhara na svijetu

Tužne vijesti dolaze iz Australije. Sudija australijske emisije „Master Chef“, Jock Zonfrillo preminuo je u 48. godini života.

Jock Zonfrillo - screenshoot

Naime, Jock je pored učestvovanja u pomenutoj emisiji, bio i jedan od najpoznatijih kuhara na cijelom svijetu, prenosi Telegraf.

On je imao i restoran u kojem su poznati bili rado viđeni, međutim, u toku covida, poznati kuvar ga je zatvorio.

Tužnu vijest, potvrdila je njegova porodica, objavivši na društvenim mrežama:

„Potpuno slomljenih srca i ne znajući kako možemo da se krećemo kroz život bez njega, slomljeni smo što moramo da podijelimo sa vama da je Jock preminuo juče. Toliko riječi može da ga opiše, toliko priča se može ispričati, ali u ovom trenutku smo previše tužni da bismo ih prenijeli riječima. Za one koji su mu se našli na putu, postali mu par ili imali sreće da budu njegova porodica, zadržite ovog ponosnog Škota u svojim srcima kada budete imali svoj sljedeći viski“, napisali su oni, pa dodali:

„Molimo vas da nam dozvolite da tugujemo nasamo dok pronađemo način da se prođemo kroz ovo, i nađemo prostor da proslavimo našeg nezamjenljivog muža, oca, brata, sina i prijatelja.“ prenosio n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh