Svaštara

KRAJ LJUBAVI: Razvodi se Ella Dvornik?

Influenserica Ella Dvornik i njen 13 godina stariji suprug Charles Pearce navodno su se odlučili rastati.

Ella Dvornik - Instagram

Hrvatski mediji prenose da oni već neko vrijeme imaju problema u braku.

Glas Istre je objavio da se Charles već neko vrijeme viđa s drugom ženom. On živi u Balama, dok je Ella uglavnom u Zagrebu. Ova činjenica bila je dodatni povod za tračeve o njihovom razvodu.

Korisnici društvenih mreža također su primijetili da influenserica u posljednje vrijeme objavljuje sve manje zajedničkih fotografija sa suprugom, što je prije često radila. Nedavno je u intervjuu za Story kazala:

‘Puno toga sam naučila o sebi kroz život u paru. U braku treba postajati međusobno poštovanje i briga o dobrobiti i jednog i drugog. Kada toga nema, nema ni veze. Sada moj svijet čine dvije djevojčice za koje sve i stvaram. Zbog njih sam bolja osoba i imam jasne prioritete. To je sigurno i najvažnija promjena.”

Iako je mnogi pratitelji na društvenim mrežama pitaju je li istinita vijest da se razvela, još uvijek se nije oglasila. Ipak, nedavno je na Instagramu napisala da je “niko nije silovao kao njen vlastiti život u posljednjih nekoliko mjeseci”.

S Charlesom se počela zabavljati 2013. godine, a vjenčali su se 2019. u Las Vegasu. Imaju kćerke Balie Dee i Lumi Wren. prenosi glamblam


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh