Svaštara

DRUGA POLOVINA GODINE DONOSI BOGATSTVO OVIM ZNAKOVIMA: Indijski horoskop tvrdi da NJIMA USKORO STIŽE NOVAC sa svih strana, da li ste na LISTI

Izrazito cijenjeni indijski astrolozi predviđaju veliku sreću i bogatstvo za četiri horoskopska znaka koja do kraja godine godine očekuju velike promjene nabolje.

indijski horoskop - Novi

Provjerite da li ste među njima i, ako jeste, možemo samo da vam kažemo blago vama.
Vrisha (Bik) 21. april – 21. maj

Tranzit Jupitera prolaziće kroz vaše 12. polje od 22. aprila 2023. i doneti vam izuzetno povoljan period za pokretanje novog posla, ulaganje u karijeru i poznanstva sa uticajnim i moćnim ljudima koji će prepoznati vaš potencijal.

To vrijeme karakteriše i povećanje bogatstva, štednja koja vama ne pada teško jer ćete taj novac investirati i uvećati.
Kanya (Djevica) 22. avgusta – 23. septembra

Vi ćete biti pravi sretnici ove godine. Od 22. aprila Jupiter prolazi kroz vaše 7. polje partnerstva, što će vam donijeti vjenčanje i ulazak u bračnu luku. To će biti sjajan period za saradnju sa kompanijama iz inostranstva i bilo koja vrsta ugovora biće veoma dobra za vas.

Dhanu (Strijelac) 23. novembar – 22. decembar

Pripremite se za poboljšanje i napredak na svim životnim poljima. To se posebno odnosi na uslove života, pa je veoma moguće da ćete kupiti veći i ljepši stan ili kuću, samo vodite računa da zbog toga ne ulazite u spor sa familijom. Bilo koja vrsta kupovine nekretnina od 22. aprila biće uspješna dokle god vam Jupiter bude tranzitirao 4. poljem.

Budite oprezni na polju karijere i izbjegavajte ulaganje novca u sumnjive projekte. Poslije 22. aprila imaćete poteškoće sa djecom, a ključ za prevazilaženje problema jeste iskrena komunikacija i razumijevanje.
Kumbha (Vodolija) 21. januar – 19. februar

Tranzit Jupitera kroz vaše 2. polje od 22. aprila može vam donijeti uvećanje bogatstva i mogućnost za zaradu novca kroz dodatni posao koji vam je dosad bio hobi.

Posvetite se porodici, posebno djeci, i pokušajte da svijet “gledate” iz njihovog ugla kako biste ih bolje razumjeli. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh