Svaštara

Vanbračni sin Harija Varešanovića je očeva kopija, ovolika sličnost je nevjerovatna

Sa prvom suprugom Aidom ima Nađu i Damira, a 1991. godine, dok je još bio u braku, dobio je i vanbračnog sina Maka

Hari Varešanović u mladosti nije mogao da se spasi žena. To mu je, kako je jednom rekao, bio jedini porok. Iako je bio oženjen, popularni pjevač dopuštao je sebi i poneki „izlet“. Sa prvom suprugom Aidom ima Nađu i Damira, a 1991. godine, dok je još bio u braku, dobio je i vanbračnog sina Maka, prenosi Hello.

Iako se pričalo da Hari dugo nije znao da on postoji, Makova majka, izvjesna Maja iz Sarajeva, to je demantovala. Navodno, od početka je bio upućen u trudnoću i brinuo o sinu, ali se nije previše miješao u vaspitanje. I nikad nije krio da ima još jedno dijete. Sve i da je to želio, ne bi mogao – Mak je njegova kopija, slažu se mnogi.

Takođe, Maja je u izjavi za medije prije nekoliko godina rekla da ona nije kriva za krah Harijevog prvog braka i da joj smeta što uz Maka u svim novinama stoji da je vanbračni sin. On je sad već zreo čovjek, srećno je oženjen i živi u Njemačkoj.

“Sinovi Mak i Damir su informatičari, ćerka Nađa je doktorka, ima dvoje djece. Oni su u Njemačkoj i Sloveniji, zadovoljan sam kako su se snašli. Svi su stručnjaci u svom poslu. Hvala Bogu, niko nije povukao pjevanje na mene”, izjavio je svojevremeno Hari, koji je sreću pronašao u drugom braku, pored lijepe Osječanke Jasminke.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh