Svaštara

HOROR SNIMAK IZ KRAGUJEVCA: Upao u klub sa motornom testerom, uslijedio dramatičan okršaj sa obezbjeđenjem! Ljudi u panici bježali (VIDEO)

Napadač je bio u vidno alkoholisanom stanju.

Društvenim mrežama kruži jeziv snimak koji je zabeležen mobilnim telefonom a na kome se vidi muškarac koji je sa motornom testerom upao u jedan noćni klub u Kragujevcu.

Prema pisanju portala U centar, cela drama odigrala se sinoć.Za sada nepoznati napadač, ušao je u noćni klub sa motorom testerom i tom prilikom izazvao opšte uznemirenje i paniku.

Na snimku se čuje kako neko viče: “Alo, bre?“, „Šta je?”

Prema dostupnim informacijama, obezbeđenje kluba ušlo je u okršaj sa ovim licem i uspelo da mu oduzme motornu testeru, te da ga udalji sa lica mesta.Napadač je bio u vidno alkoholisanom stanju.

Za sada još nema dostupnih informacija o postupcima nadležnih organa u konkretnom slučaju.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh