Svaštara

ZA 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA RUŽIČASTI MJESEC DONOSI SREĆU: Od 6. aprila neko će pronaći posebnu osobu, povećava se zarada

Astrolozi otkrivaju kojih 5 horoskopskih znakova očekuje sreća za vrijeme Ružičastog punog Mjeseca od 6. aprila 2023. godine!

Horoskop - Shutterstock

Pun Mjesec u aprilu predstavlja jednu od najljepših mjesečevih faza koja će biti vidljiva, a ružičasti se naziva zbog cvijetanja biljaka zbog čega se april često smatra najljepšim mjesecom proljeća. Svoj vrhunac dostiže 6. aprila, a već u noći 5. aprila možete ga vidjeti u punom sjaju, piše Sensa.

Ovaj ružičasti mjesec uvodi period ispoljavanja snova i očekivanja snažnih odnosa. Puni Mjeseci su generalno događaji značajnih otkrića i suočavanja sa skrivenim osjećanjima. Ružičasti mjesec se javlja u Vagi (sedmi znak u lunarnom ciklusu) u aprilu 2023. Vazdušni simbol, Vaga je vođena posvećenošću, partnerstvom i zajedništvom i u suštini je šarmantan, društveni i prilično uravnotežen znak.

Tokom ove faze, očekuje se da će se osjetiti pozitivna energijaVage jer ljudi imaju tendenciju da budu saosjećajni i produktivni, kao i da nastoje da njeguju zajedništvo.

Astrolozi otkrivaju kojih 5 horoskopskih znakova očekuje sreća za vrijeme Ružičastog punog Mjeseca od 6. aprila 2023. godine – pogledajte u galeriji ispod!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh