Svaštara

Dosadilo vam je staro kupatilo: Evo kako ono može izgledati

Zamijenite nezgrapni ormarić s plitkim visećim modelom ili uskim otvorenim policama

Ako vam je dosadio izgled kupatila, evo savjeta kako da ga pruredite tako da se osjećate kao da ste u najboljem hotelu na svijetu.

Novi trendovi u uređenju unose inovativne detalje u kupatilo, nove teksture i uzorke te krše ustaljena pravila i stvaraju prostore koji zadivljuju. Želite li da i vaša mala kupaonica bude u skladu s trendovima, pratite ovih devet ideja za impresivan dom.

Ne treba vam toliko prostora u kupatilu kao što mislite.

Veliki kupaonski ormarići s dubokim policama zapravo su veoma neučinkoviti jer se u njihovoj dubini gube stvari i vrlo lako na njih zaboravljamo. Umjesto toga riješite se viška stvari i ostavite samo ručnike, higijenske potrepštine i kozmetiku koji zaista koristite. Zamijenite nezgrapni ormarić s plitkim visećim modelom ili uskim otvorenim policama koje će vas natjerati da redovito čistite i pročišćavate kako biste imali lijepo uređen prostor.

U galeriji fotografija pogledajte neke primjere kupatila i izaberite najbolji za sebe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh