Svaštara

ZASTRAŠUJUĆE PODRHTAVANJE TLA ZABILJEŽENO KAMEROM: POGLEDAJTE ŠTA SE DOGAĐALO U PROGRAMU UŽIVO TOKOM PRVOG UDARA

Snažan potres koji je jučer nešto iza podneva po lokalnom vremenu pogodio obalu Ekvadora zabilježile su kamere lokalne televizije. Naime, potres se dogodio usred emitiranja uživo.

potres - twitter

Nakon prvog udara, voditelj i gosti prekinuli su emisiju i čekajući da se trešnja smiri, tek je jedan odmah požurio prema izlazu.

No kako je podrhtavanje postajalo sve jače, na kraju su svi ustali i potražili zaklon, a emitiranje je prekinuto.

Podsjetimo, Ekvador su pogodila dva potresa – prvi potres bio je 6,5 u 12:12, a drugi magnitude 4,8 u 12:22 po ekvadorskom vremenu.

Poginulo je četrnaest osoba, a najmanje 126 ih je povrijeđeno. Epicentar potresa bio je u gradu Balao u obalnom pojasu zemlje. prenosi hayat


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh