Svaštara

Lav vjeruje da su pravila osmišljena da se krše – Znakovi Zodijaka koji rijetko poštuju pravila

Na ovom svijetu postoje dvije vrste ljudi, oni koji strogo poštuju pravila i oni koji ih krše. Prema mišljenju astrologa postoji nekoliko znakova Zodijaka koji se ne osvrću mnogo na pravila.

Oni nekako vjeruju da su pravila tu da se krše, pa im nije problem prekršiti bilo koje pravilo koje im se nametne. Oni žive po nekim svojim pravilima i rijetko poštuju pravila koja im se nameću. Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna tvrdoglavo odbijaju da rade stvari koje se protive njihovim željama.

Rijetko se pridržavaju pravila i vjeruju da su pravila samo prepreke na putu. Blizanci: Osobe rođene u znaku Blizanaca su prilično nepredvidive. Budući da je Merkur njihova planeta vladar uživaju da prave pometnju oko sebe i krše pravila.

Kako su jako nepredvidivi uvijek morate biti spremni na sve. Rak: Osobe rođene u znaku Raka su jako emocionalne pa često pod uticajem svoji osjećanja mogu učiniti razne stvari, pa čak i prekršiti pravila koja su im nametnuta.

Nije da oni uopšte ne poštuju pravila, oni često urade nešto prije nego što razmisle da li je to pametno. Lav: Osobe rođene u znaku Lava vjeruju da su pravila tu da se krše te da se uvijek mogu postaviti neka bolja i funkcionalnija pravila od postojećih.

Strijelac: Strijelac je promjenjivi znak koji je karakteristin po tome da je uvijek radoznao i nezadovoljan. Strijelčevi vole sve da dovode u pitanje i nije im problem prekrišiti neko pravilo koje im se nameće. Vodolija: Osobe rođene u znaku Vodolije su slobodnog uma.

Sve što oni rade u životu je originalno i jedinstveno, a poštovanje nečijih pravila definitivno nije na njihovoj listi prioriteta. prenosi infopult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh