Svaštara

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE NAJGORE PROĆI U MARTU: Očekuju ih razne turbulencije

Bikove, Lavove i Strijelčeve očekuje turbulentan mjesec mart.

Bik
Od 20. marta kada počne period Bika, Sunce će se kretati svetlucavim i tajanstvenim vodama što može aktivirati neke intenzivne i teške emocije. Međutim, umjesto da pokušavate da pobjegnete od svojih emocija, mogli biste ih i prihvatiti. Napokon, ovo može biti i nevjerovatno iscjeliteljsko iskustvo ako ovu energiju iskoristite kako treba. Nema ništa loše u tome da osjetite cijeli spektar svojih osjećanja, prenosi 24sata.

Lav
Lavove čeka intenzivno i transformišuće razdoblje. Ako se osjećate loše tokom ovog mjeseca to nije čudno. U martu ćete vjerovatno postati svjesni svih stvari u svom životu koje ste spremni promeniti i svih navika koje želite da napustite. Međutim, osloboditi se ciklusa s kojim ste se dugo bavili nije nimalo lako. Ovog mjeseca ćete se možda probiti kroz strahove i nevjerice zbog kojih vam je teže da napredujete. Budite strpljivi jer sve je to dio procesa.

Strijelac
Sezona Riba možda će vama pokrenuti neke osjetljive teme. Vrijeme je da se usredsredite na dijelove svog života koje niko drugi ne vidi, ono najintimnije i najskrivenije. Možda ćete biti suočeni sa zamjerkama od strane članova porodice što će vas i pokrenuti na razgovor koji dugo izbjegavate. Može doći do neprijatne situacije sa najbližima, ali će vas to naterati da konačno uredite svoje odnose.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh