Svaštara

OVO SU NAJLJEPŠI MUŠKARCI U HISTORIJI BIH: TVRDI UMJETNA INTELIGENCIJA

Microsoftova tražilica Bing sadrži najnoviju tehnologiju vještačke inteligencije.

Edin Džeko - Hayat

A prema rezultatima, ovo su najljepši muškarci u historiji Bosne i Hercegovina – mnoga zanimljiva imena su među njima.

Ljepota je subjektivna i ovisi od osobnih preferencija. Međutim, ako tražite popularna imena Bosanaca koji su poznati po svom zanimanju ili izgledu, ovo su neki od kandidata – navodi se u opisu ovog programa.

Edin Džeko

Na prvom mjestu našao se nogometaš Edin Džeko.

On je kapetan reprezentacije i postigao je preko 200 golova u karijeri – navodi umjetna inteligencija. prenosi hayat

Gavrilo Princip

On je bio Srbin iz Bosne koji je ubio Franju Ferdinanda, austro-ugarskog prijestolonasljednika i njegovu trudnu suprugu Sofiju 1914. u Sarajevo što je bilo okidač za Prvi svjetski rat. Neki ga smatraju herojem, a neki teroristom – navodi AI.

Aleksandar Seksan

Glumac koji se pojavio u filmovima ‘U zemlji krvi i meda’, ‘Smrt u Sarajevu’ i “Que Vadis Aida?’. Osvojio je i nekoliko nagrada”, stoji u opisu, piše Klix.

Feđa Štukan

Još jedan glumac koji je glumio u filmovima “Lov u Bosni”, “Zviždačica” i “Muškarci ne plaču”. Također je pozorišni redatelj i producent”.

Emir Hadžihafizbegović

Još jedan glumac koji je glumio u filmu ‘Ničija zemlja’, ‘Gori vatra’ i ‘Grbavica’. Također je političar i bivši ministar kulture – navela je umjetna inteligencija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh