Svaštara

Kraj februara 2023. donosi preokret za ova 3 znaka, očekuje ih životna prilika

U narednim danima imaće priliku da ispune svoje velike želje.

Žena - Shutterstock

Ušli smo u posljednju nedjelju februara. Do kraja februara 2023. ostalo je samo pet dana, a ovo je period koji će biti najpogodniji za ova tri horoskopska znaka. U narednim danima imaće priliku da ispune svoje velike želje.

Vaga

Za Vagu je ovo period promjena, pa će se mijenjati i vaš pogled na svijet. Možda ćete osjetiti potrebu da promijenite sve, od mjesta stanovanja, garderobe, preko posla i partnera.

Bićete fokusirani na sebe i svaku promjenu koja dolazi, vi ćete prigrliti i pretvoriti u blago, piše Naj Žena.

Pozitivne stvari možete da očekujete kako na finansijskom, tako i na ljubavnom planu.

Strijelac

Za predstavnike ovog horoskopskog znaka kraj februara je povoljan period vezan za posao i finansije.

Konačno, dobit će priliku da pokažu i maksimalno iskoriste svoj potencijal, čime će poboljšati njihov kućni budžet, a njima će se radovati.

Moguća povišica ili projekat o kakvom su samo mogli da maštaju prethodnih godina. Situacija u ljubavi će biti mirna i stabilna.

Jarac

Iako se ljudima rođenim u ovom znaku sve, manje-više, vrti oko posla i finansija, u čemu su uspješni, sada je došlo njihovo vrijeme za ljubav.

Naime, samci bi do kraja zime mogli da upoznaju svoju srodnu dušu, pa je važno da malo više pažnje posvete ljudima koji ulaze u njihov život.

Što se materijalnih stvari tiče, Jarčevi se raduju ostvarenju dugoročnih planova, bilo da se radi o kupovini nečega o čemu su dugo sanjali ili investicijama koje će se pokazati veoma dobrim.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh