Svaštara

“OVO PISMO JE DOKAZ” Riječi koje izazivaju jezu – Anina sestra šokirala svijet izjavom o Brajanu: Znam ga skoro deceniju…

Sestra nestale Beograđanke iz Bostona Aleksandra Dimitrijević tvrdi da je Ana umjela da smiri supruga Brajana Volša i da on bez njene podrške ne bi imao hrabrosti ni snage da promijeni svoj život.

Aleksandra je imala dobar odnos sa zetom, koji je optužen za ubistvo svoje supruge. Ona je u junu 2022. godine pisala sudiju Vudloku u kome tvrdi da je Brajan bio privržen prodici.

– Ja sam Aleksandra Dimitrijević. Brajan Volš je moj zet. Brajana poznajem skoro deceniju. Ovo pismo je dokaz da Brajan Volš nastavlja da kontinuirano pruža podršku svojoj zajedinici i porodici – napisala je Aleksandra.

Ona je sudiji Vudloku predočila nekoliko primjera, među kojima je pomoć koju je pružio njenoj majci, koja je u decembru 2021. imala zdravstveni problem.

Kako kaže, upravo je njegovo prisustvo u kući i reakcija spasila život Milanki Ljubičić.

– On je takođe bio uz nju tokom oporavka zajedno sa drugim članovima porodice. Bio je pun saosjećanja, strpljenja i pružao je podršku svima u porodici tokom tog teškog perioda. Takođe, provela sam nekoliko sedmica u njihovom domu u Kohasetu. Vidjela sam kako brine o našoj majci, svojoj majci, o njihova tri sina (sinovima Ane i Brajana Volša), i sve vrijeme pruža podršku mojoj sestri tokom obavljanja poslovnih obaveza – dodala je Aleksandra.

Ona u pismu moli sudiju da Brajan Volš, njegovo troje djece i supruga ostanu zajedno.

– Brajan je veoma privržen svojoj porodici. Oduvijek sam voljela Brajana. On se razvio kao osoba. On pripisuje ovu promjenu školi liderstva i kaže da bez hapšenja i podrške moje sestre, ne bi imao hrabrosti ni snage da promijeni svoj život, zato što promjena može da bude vrlo bolna. Govorio je da je fokusiran na pravljenje pozitivnih rezultata koji utiču i na sve oko njega svakoga dana i vjerujem da je to istina, a takođe sam i vidjela te pozitivne promjene – napisala je sestra Ane Volš i na kraju dodala:

– Hvala Vam što uzimate ovo pismo u razmatranje. Tu sam ako je potrebno da potvrdim činjenice navedene u pismu.

Podsetimo, Ana Volš (39), majke troje djece, nestala je u Novogodišnjoj noći. Brajan Volš je prvo uhapšen zbog ometanja istrage, a nedavno su protiv njega predstavljeni dokazi u slučaju mogućeg ubistva svoje supruge. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh