Svaštara

Najgore supruge horoskopa: Ili je po njihovom – ili odlaze

Ovo je pet najgorih, dobro razmislite ako imate ženu rođenu u jednom od ovih znakova.

Par - Ilustracija / Kurir.rs

Škorpija

Žena Škorpija će sigurno izvući ono najbolje u vama. Ova žena će od vas zahtjevati više nego što ćete moći da date. Ona će vam pokazati svoj potencijal. Kao se.sualni partner, obožavat ćete je. Ali budite oprezni, biti sa ženom škorpijom nije nimalo lako.

Djevica

Morate biti stvoreni za ulogu supružnika ako želite da se oženite Djevicom. Ima sjajan osjećaj za ono što je dobro, a još bolji osjećaj za ono što je loše. Ponekad je najbolje reći joj: “Da, draga“. Ovo nije šala. Ako želite da iskoristite njene nevjerovatne sposobnosti da vas voli i obožava, onda se morate naviknuti da joj povlađujete. Ako vaš brak traje kao takav, onda već znate dogovor, piše Cafe.

Lav

Kada žene Lavice daju, daju sve što imaju, i veoma su poštene. Ono na šta treba obratiti pažnju je njeno raspoloženje. Njeni usponi i padovi su poznati, a ako ne dobije ono što želi, mršti se i žestoko kritikuje. Nikada neće stati, a da prethodno ne dobije ono što želi. Ili će biti po njenom, ili neće biti uopšte.

Ovan

Žene Ovan su popularne, lijepe i divne. Veoma je lako zaljubiti se u takvu ženu. Ona je samouvjerena i sposobna. Kao supruga, ona je nevjerovatno odana, ali očekuje nagradu za tu lojalnost, a ako se to ne desi ostaviće vas. Ona je prava žena vatre koja ostavlja pepeo za sobom ako je razočarana.

Strijelac

Ako želite da nikada ne znate na čemu ste, onda oženite ženu Strijelca. Više žele slobodu nego obavezu, a iako namjeravaju da budu odane i pažljive u braku, daleko ih više zanimaju neki sopstveni planovi. Ove žene su divni partneri, sve dok stvari idu njihovim tokom, piše “Krstarica”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh