Svaštara

SEDIMIČNI HOROSKOP OD 16. DO 22. JANUARA: Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za slijedeću sedmicu i PRIPREMITE SE

Za period od 16. do 22. januara

Ovan

Osjećate se iscrpljeno ove nedjelje, ali nema potrebe da se forsirate. Bolje je da se odmorite, napunite baterije i krenete u nove pobjede. Obratite posebnu pažnju na zdravlje – imunitet vam je loš. Pravi je trenutak da poradite na podizanju energije i jačanju organizma.
Bik

Mislite da se previše dajete na poslu, a da niste adekvatno plaćeni. Možda bi trebalo da revidirate dogovor koji ste napravili s poslodavcima. Vrijeme je da pokažete od čega ste sazdani. Jaki ste, nemojte to da zaboravite. Nezadovoljstvo prenosite i na porodicu.
Blizanci

Ovo je nedjelja kada bi trebalo da „zakopate ratne sjekire“ i oprostite onima koji su vas povrijedili. Veoma je važno i da razmislite zašto vam se to desilo. Budite iskreni prema sebi i poradite na tome da promijenite stvari koje vas koče u životu.
Rak

Vodite računa o drugima, uvijek imate toplu riječ i zagrljaj za sve oko sebe. Ove nedjelje se osjećate posebno inspirisano. Spremni ste da riješite svaki problem i pomognete slabijima od sebe. Zvijezde će nagraditi ovu vašu nesebičnost. Krajem sedmice vas očekuje divno iznenađenje.
Lav

Nedeljni horoskop od 16. do 22. januara 2023. godine savjetuje Lavovima da se fokusiraju na posao i komunikaciju. Pokušajte da ne preuzimate previše obaveza i zadataka, delegirajte! Kupite neku lijepu sitnicu za kuću – ne samo da će vas oraspoložiti, već će u vama i probuditi kreativnu energiju.
Djevica

Razmislite u šta vjerujete, šta vam je važno? To mogu biti ideje, stavovi koji su vam bliski. Da li vas vode u životu ili vam nedostaje volja da se izborite za ono što vam je važno? Ovakva filozofska razmišljanja će vam pomoći da promijenite perspektivu i poboljšate finansije.
Vaga

Nemojte previše da primate k srcu negativne događaje ove nedjelje. Suočićete se sa licemerjem ljudi koji vas okružuju, na vama je da se izdignete iz situacije. Posmatrajte sve kao igru. Mudrost je znati kada treba da se ćuti, a kada je trenutak da dignete glas.
Škorpija

Ovo je magična nedjelja za Škorpije. Svuda oko vas su znaci, univerzum vam šalje pozitivnu energiju i savjetuje da slijedite svoje srce. Pazite – ako često vidite iste brojeve na satu, to je jasan signal da zvijezde paze na vas i pripremaju vas za radosne događaje.
Strijelac

Očekuje vas užurbana nedjelja i pregršt obaveza, ali važno je da odvojite vrijeme za predah. Ako vodite računa o sebi i svom duhovnom zdravlju, pripremićete se za velike poduhvate koji vas mogu iscrpiti, ali koji će se na kraju isplatiti. Na dobrom ste putu, samo naprijed.
Jarac

Fokusirajte se na partnera. Pokažite mu da brinete, provedite više vremena zajedno, postarajte se da ga usrećite. Ako ste slobodni, zamislite da već imate partnera. Šta biste radili zajedno? I uradite to sami – ovo je jedan vid praktične vizuelizacije koja će vam pomoći da brže upoznate svoju srodnu dušu.
Vodolija

Ove nedjelje otkrivate veliku duhovnuu snagu u sebi, jačinu koju niste ni znali da posjedujete. Njegujte ovu osobinu, ona je vaš vjetar u leđa, pokretač koji vam pomaže da ostvarite zadate ciljeve. Poslušajte savjet prijatelja u vezi sa finansijama. Bićete mirni ovog mjeseca.
Ribe

Osjećate potrebu da uradite neko dobro djelo, donirate novac ili vrijeme skloništu za životinje. Inspirisani ste, a „krivac“ je jedna osoba koja vam već duže vrijeme zaokuplja pažnju i zbog koje želite da budete najbolja verzija sebe. Zvijezde vas podržavaju, biće ovo nedjelja koja će vam donijeti veliku radost. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh