Svaštara

NEVJEROVATNO! Djevojka otkrila da je 3 godine STARIJA od svoje SESTRE BLIZNAKINJE, evo kako je to moguće

Da ne povjeruješ!

Razvoj modernih naučnih metoda u vantelesnoj oplodnji, verovatno je jedan od najvećih dostignuća čovečanstva.

Ovo je pomoglo mnogim ženama i parovima da se ostvare kao roditelji, onda kada prirodnim putem nije išlo lako. Iako složen i dugotrajan proces, ova metoda na svet donosi bebe koje obično zovu ‘bebama-čudima’.

Nakon priče dve sestre, koja se pojavila na TikToku, ovaj pojam je dobio novo značenje.

Naime, TikTokerka Mišel Džens, začeta je ovim putem. Odlučila je da podeli priču, koja govori o njoj i njenoj sestri. Mišel u svom video kaže, da su i on i njena sestra začete vantelesnom oplodnom (IVF), 1996.godine. Kako su obe začete u istom trenutku, devojka navodi da ih to u principu čini- bliznakinjama. Ali, njihovi roditelji su odlučili da ih dobiju u različito vreme.

@michel.c.janse

we are 3 years apart but technically twins. ? #fyp

♬ original sound – Tik Toker

Mišel o ovoj nesvakidašnjoj situaciji govori: ” Ja sam bila prva, a embrion njene sestre – JJ je bio ‘zamrznut’ na tri godine, da bi se ona rodila 2000. Mišelina sestra je rođena tri godine nakon nje, što znači da je tri godine mlađa od svoje biloške sestre bliznakinje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh