Svaštara

NAKON 15 GODINA BRAKA! Žena otkrila KAKO je saznala da je muž vara – OVI signali su ga ODALI!

Iako je on poricao, signali poput kupovine novog donjeg veša, čestih posjeta teretani i ostajanja duže na poslu bili su, pored još nekih, dovoljni da posumnja da je suprug vara.

Prevara - Blogspot

Jedna žena je bila u braku 15 godina, ali je počela da sumnja da je partner vara. Iako ga je u nekoliko navrata direktno pitala, njegov odgovor je uvijek bio isti, a to je da nema vremena za afere.

– Čak ga je i naš bračni savjetnik pitao da li sigurno nije uspostavio konekciju s nekim drugim, što je on poricao – navela je ova žena za portal Mamamia.

Međutim, iako je u početku vjerovala u njegove čudne odgovore i izgovore, u dubini duše je znala da nešto nije u redu, pa je odlučila da angažuje privatnog detektiva, kako bi potvrdila svoje sumnje.

Angažovanje detektiva, po njenim riječima je bila slamka spasa i ta odluka joj je pomogla da se oslobodi stresa, ali i nevjernog muža:

– Sada sam jaka, sposobna i ne osjećam nikakav stid, a bila sam tužna, jer me slomila osoba koju sa voljela i kojoj sam vjerovala.

Evo i šta otkriva preljubnika:

1. Njegove posjete teretani su postale mnogo češće

2. Počeo je da kupuje mnogo bolji donji veš

3. Kompletan izgled mu se promijenio na bolje

4. Promijenio je navike s mobilnim telefonom – bio je stalno na društvenim mrežama, zalijepljen je za telefon, funkcija “kada je posljednji put bio onlajn” je bila isključena, a šifra mu je postala tajna.

5. Iznenada je prestao da hrče (imao je intervenciju, ne zbog sebe, već kako ne bi remetio njen san).

6. Počeo je da se isključuje iz porodičnih aktivnosti, izbjegavao je zajedničke prijatelje i imao sve više “radnih obaveza”.

7. Nije se javljao na telefon dok je bio van kuće.

8. Dolazio je kući i mirisao na parfem.

9. Nije želio da je dodirne, bunio se kad bi ona dodirnula njega i nije htio intimne odnose.

10. Prestao je da pokazuje interesovanje za zajednički život i uopšte nije dijelio detalje o svom životu sa suprugom, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh