Svaštara

Žene ovih pet laži vjerojatno cijeli život slušaju o muškarcima

Muškarci žele biti vrijedni žene s kojom izlaze. A to počinje s njezinim samopouzdanjem. Ako poštujete sebe i ljubazno zahtijevate samo ono najbolje od njega, pravi muškarac će se potruditi da vam udovolji

Muškarac i žena - Vecernji.hr

Mnogi odrastaju slušajući laži o tome što muškarci žele u vezi ili ženi. Te su laži toliko raširene da dame traže savjete na temelju tih neistina. Istina je da je većina muškaraca emocionalno spretnija i sposobnija za intimnost nego što se misli.

U većini slučajeva te laži stvaraju strah, a taj strah ometa žene da budu ono što jesu u muškom društvu i često ih sprječava da izraze svoje potrebe.

Pretpostavka da su muškarci nedokučive enigme nije istinita.

Evo 5 laži koje su vam rekli o tome što muškarci stvarno žele:

1. Muškarci žele ženu koja je ‘jedna od njih’

Možda je to bila istina, u srednjoj školi i na fakultetu. To su godine kada se možeš družiti s dečkima u velikim grupama i ponašati se kao da su ljubav i predanost glupi. Ali sada više niste u školi, a odrasli, muževni, zreli muškarci žele ženstvene žene.

Žele se osjećati kao da se moraju ponašati najbolje kako bi impresionirali partnericu. Muškarci se zaljube kada osjete da ih određena žena tjera da budu bolji, a najbolji način kojim to postiže jest da bude otmjena, elegantna, samouvjerena dama koja priželjkuje pravi odnos.

2. Muškarci ne vole emotivne žene

Većinom se govori kako se muškarci povlače kad žena postane emocionalna. Međutim, muškarci ne mrze emotivne žene, oni jednostavno ne vole kada žena ne može izraziti svoje osjećaje na siguran, jednostavan, izravan način.

Ono što muškarci žele je čuti partnericu, razumjeti ono što izlazi iz njenih usta i onda joj pomoći da se osjeća bolje. Kada je muškarac u stanju umiriti ženine osjećaje, osjeća se da je na vrhu svijeta. Ali kada osjeti poplavu suza i vrištanje, osjeća neuspjeh i povlači se. orenosi 24sata

3. Muškarci vole tajanstvene žene

Ovo je jedna od najvećih pogrešnih interpretacija iz svijeta spojeva. Muškarci ne žele da se pitaju tko ste uistinu i što zapravo radite. Nemojte se ponašati tako da se muškarac osjeća nesigurno s vama. Ako mislite da ćete zadržati njegovo zanimanje tako što ćete ga držati nesigurnim, varate se – to neće dovesti do ljubavi.

Muškarci jedino vole misterij ženstvenosti. Svi ti kozmetički proizvodi, empatija, mekoća, lakoća u izražavanju ranjivosti i raskošna senzualnost – ženska mistika – je jedina vrsta misterije koju muškarac voli.

4. Muškarci ne cijene pametne, zabavne žene

Postoji vrijeme i mjesto za određene vrste šala. Ako su vaše šale više zlobne i bezobrazne nego simpatične i šašave, možda se trebate odmaknuti i bolje pogledati same sebe. Ono što tipovi žele je da se uz ženu osjećaju emocionalno sigurno i da se s njom dobro zabavljaju. Ako ga tvoj smisao za humor tjera na obrambeni stav, onda neće cijeniti tvoj humor.

5. Muškarci žele samo ono što ne mogu imati

To ide uz laž da muškarci vole tajanstvenost. Zreo muškarac sklon obavezama koji traži damu i želi obitelj nije zainteresiran za jurnjavu za ženom. Želi te upoznati više. Oni koji žele samo ono što ne mogu imati su neodgovorni dječaci.

Ono što muškarci žele je osjećati se kao da su vrijedni žene s kojom izlaze. A to počinje s njezinim samopouzdanjem.

Ako poštujete sebe i uljudno i ljubazno zahtijevate samo ono najbolje od njega, pravi muškarac će se potruditi da vam udovolji i naporno će raditi da vas skine s tržišta. Ne morate igrati igrice, donosi YourTango.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh