Svaštara

Kome još u životu treba negativna žena – 8 stvari koje žene rade a muškarce čine nesrećnim

Beskrajno mnogo nesretnih muževa sam vidjela tokom svog života.

Ljubav - RTL

Iako u vezama postoje najrazličitije vrste problema, neke stvari su poprilično uobičajene i često se ponavljaju tako da smo odlučili da ih ovdje izdvojimo. Dakle, danas govorimo o osim najčešćih pritužbi koje nezadovoljni i nesretni muževi upućuju svojim suprugama.

Šta je to zbog čega su oni tako često nesretni? 1. Kada je žena stalno negativna, to nikome ne prija. Osim toga stalne optužbe i negativnost kod partnerke čine muškarca nesretnim. 2. Konstantno prigovaranje, zanovijetanje i želja da kontroliše sve su takođe razlog za nesreću.

Ako muškarac odluči da se vidi sa prijateljima, a žena mu konstantno šalje poruke, zove ga i pita kad će doći kući onda je to vrlo dosadno i negativno za odnos. 3. Žena koja zaustavlja muškarčev napred i okreće oči kada joj on koketno namigne napraviće problem u vezi.

4. Sledeće na listi su žene koje su prestale da brinu o sebi, u svakom smislu. Prestala je da vježba, da se sređuje, sve je to u redu, ali ako izgubi entuzijazam i volju za životom onda se ona povlači i emocionalno i fizčki iz svog braka.

5. Ponaša se u potpunosti isto kao njena mama i generalno se više raduje večerima koje provede sa majkom, nego romantičnoj večeri na koju je odvede partner. Njihov brak je uređen tako da je dijete centar, a ne supružnici. 6. Ona je glavni roditelj i ne dopušta partneru da se miješa.

7. Nezahvalna je bez obzira na sve. Čak i ako njen muž radi prekovremeno, a zatim sređuje dvorište, ona njegove napore uzima zdravo za gotovo i ne cijeni ih ni na koji način. 8. Ona nema svoja interesovanja, hobije, društvo. Društvene mreže nisu hobi. To je čini nezanimljivom i dosta plitkom osobom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh