Svaštara

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE SE ZALJUBITI DO KRAJA GODINE: Pogodit će ih Amorova strijela

JESTE li još uvijek slobodni? Ako se nadate da ćete pronaći srodnu dušu, možda ste baš vi jedan od sretnika kojima zvijezde pripremaju ugodna iznenađenja u narednom razdoblju. Doznajte spadate li u tri horoskopska znaka koja će se zaljubiti do kraja godine.

Ljubav - Pult24.info

Rak
Iako trenutno nisu zadovoljni ljubavnom situacijom, to će se uskoro promijeniti. Već krajem ovog mjeseca primijetit će da se prilike okreću u njihovu korist. Postat će zaigrani, zavodljivi i otvoreni za nova iskustva, a u studenom bi mogli pronaći srodnu dušu. Osoba koja će ući u njihov život toliko će ih snažno privući da će brzo spustiti štit i prepustiti se strastima.

Škorpion
Ljubavni život trenutno im je prilično kompliciran, ali s početkom njihove vladavine 23.10. dolazi do pozitivnih pomaka. Do izražaja će doći njihov magnetizam i seksepil pa će biti neodoljivi. Otvaraju im se mnoge uzbudljive prilike, a kod njih će najveće šanse imati onaj tko im uspije zagolicati maštu. Studeni je sjajan za strastvene igrice, dok ih u prosincu očekuje mnogo prigoda za zabavu.

Jarac
Jarci će biti popularniji no inače. Primijetit će da ih posvuda prate pogledi, što će im u početku stvarati nelagodu, no brzo će se opustiti i početi uživati u pažnji. Odlično će se zabavljati većinu jeseni, no za njih će sudbonosan biti prosinac. Tada bi trebali sresti nekoga tko će utjeloviti sve kvalitete koje traže u partneru i s kim će ostvariti uzbudljivu vezu. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh