Svaštara

Ljubavni horoskop za oktobar 2022. godine -šta očekuje škorpije i lavove

Od vas se očekuje samo da se opustite, da uživate u ovoj jeseni da budete baš ono što i jeste a zvijezde će se potruditi da vam ova jesen promijeni život.

Ljubav - tportal.hr

Škorpije su prve na spisku! Imate magnetnu privlačnost koju vam “daju” zvijezde. Zaista ste neodoljivi za suprotni pol! Vi ste svjesni toga i ovog mjeseca vi birate i izabraćete najbolje. Velika ljubav je na pragu vi je osjećate i znate da će vam se život promijniti.

Lavovi i Vage imaju dva prvaca. Prošlost ili budućnost vi birate. Vraća se ljubav iz prošlosti. Ona jaka koju ste osJećali celim telom. Tu je i ima jasan cilj i plan. Na vama je odluka! Ne morate vrata prošlosti odmah zatvoriti. Saslušajte šta prošlost ima da vam kaže….

Strelčevima oktobar poručuje da izlaze i da što više vremena provode sa prijateljima. Sprema vam se lijepo jesenje iznendjenje ali se od vas traži da se pokrenete i opustite. Ljubav je tu…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh