Svaštara

TRIK KOJI ZLATA VRIJEDI: Jedan PREPARAT koji svi imamo SAVRŠEN je za poliranje METALNIH površina

Vjerovatno vam dosad nije palo na pamet da baš ovaj preparat možete da iskoristite

Sve više iskusnih domaćica se služe trikovima za čišćenje kuće, kako bi izbjegle korišćenje hemikalija. Posebno ako imate malu djecu, jaka sredstva za čišćenje i poliranje mogu biti rizična.

Možda vam dosad nije palo na pamet, ali bebi ulje je savršeno za održavanje mnogih površina ulkući. Korisnici TikToka su podelili svoja iskustva sa ovim preparatom.

Oni su došli do zaključka da bebi ulje pomaže da se očuva čistoća i sjaj sudopere i do čak sedmicu dana. Sve što treba da uradite jeste da stavite malo ulja na magičnu krpu i njome istrljate sudoperu. Ukoliko ovo činite jednom sedmično, ona će blistati.

Isto tako, onaj preparat za bebe možete koristiti i za održavanje frižidera, šporeta i ostalih metalnih predmeta i uređaja u domaćinstvima. Postupak je isti kao i kod poliranja sudopere.

Bebi ulje možete koristiti i za raspetljavanje zamršenog nakita.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh