Svaštara

Mama snimila bolesnu kćerkicu kako joj pjeva omiljenu pjesmu dan prije nego što je umrla

To je nezamisliva bol s kojom se niti jedan roditelj ne bi trebao suočiti.

mama i kćerka - Tik tok

No, majka dvoje djece hrabro je dokumentirala posljednje dane svoje djevojčice, rekavši kako se nada da će to pomoći drugim ožalošćenim roditeljima i podići svijest o njezinoj bolesti.

Dvogodišnja Ava vodila je dugu bitku s rakom četvrtog stadija rabdomiosarkoma nakon što joj je dijagnosticiran sa samo 13 mjeseci.

Posljednjeg dana, dijete je bilo toliko slabo da je jedva govorila.

Ali, emotivni trenutak s njenom mamom Maggie, zarobio je srca miliona ljudi diljem svijeta nakon što je podijeljen na TikToku. prneosi “Radiosarajevo“.

U potresnom videu snimljenom dan prije smrti, Ava se nasmiješila mami prije nego što je nježno zapjevala svoju omiljenu pjesmu.

“Volim te, ti voliš mene, mi smo sretna obitelj. Uz veliki zagrljaj i poljubac od mene… nećeš li i ti reći da me voliš”, pjevala je preslatka djevojčica između umornih udisaja. “Dan prije nego što je Ava umrla, nije mogla hodati, sjediti i jedva je govorila, ali mi je ipak htjela reći da me voli.”

@magalligjimenez

i love you too…. i love you forever

♬ Turning Page (Instrumental) – Sleeping At Last


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh